Вічність починається з Любові

Інші дописи автора

        Вічність починається з Любові

        Вітрина. Магазин. Безліч різного краму. Все манить своїми кольорами, рекламою… Заходимо всередину. Очі розбігаються. Від цього різновиду вже й забулося, що потрібно було купити. До тями повертає старший син, який смикає за руку і підводить до речі, яка йому дуже сподобалась. Ця річ вже стоїть на столі і з кожним падінням піщинки нагадує про те, що час не стоїть на місці. Цей годинник нагадує про наше життя, життя яке нам дано прожити тільки один раз і від якого залежить наша вічність.

        Час невблаганний, він синхронно віднімає кожну секунду від нашого життя. Піщинки падають одна за одною і наповнюють собою дно скляної посудини. З падінням останньої піщинки ця посудина попаде у Всемогутні руки Творця, який є Любов’ю. Якщо наш час ми використаємо для добрих справ, наповнених Любов’ю, то і нашу вічність проведемо у Любові. Пам’ятаймо, що вічність починається з Любові – вже тут, на землі. Не марнуймо часу. Якщо ж терпіння буде смикати за руку, то хай воно буде сигналом того, що нам потрібно зупинитися і зробити переоцінку наших цінностей у житті та подумати про нашу безсмертну душу, яка потребує їжі, якою є Любов.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)

            Коментарі

            • Слава Ісусу Христу! Не знаю чи звертаюсь за адресою з питанням Куди подівся сайт Дивен Світ в старому виконанні.Де моя сторінка “Артерії любові Бога” З повагою Володимир.