КОГО Я ВІДЗЕРКАЛЮЮ У МОЄМУ ЖИТТІ?

Інші дописи автора

        КОГО Я ВІДЗЕРКАЛЮЮ У МОЄМУ ЖИТТІ?

        Кожен із нас має улюблене заняття. На це тратимо час, кошти. Воно приносить задоволення і вимагає також наших зусиль.

        Щоб удосконалюватися у своєму занятті ми постійно шукаємо щось нове, аби щоразу вражати наших прихильників. Що більше “вподобайок”, коментарів, позитивних відгуків, то більше ми утверджуємось у своїй улюбленій справі. Дивлячись на справу наших рук і наша душа радіє, наповнюється відчуттям, що ти комусь потрібен.

        Кожен із нас є створений на образ і подобу Божу і кожен покликаний відзеркалювати Бога у своєму житті, який є Любов’ю, Правдою, Справедливістю, Миром. Часто ми забуваємо про це і стаємо дзеркалом, яке відображає те, що є людським, а не Божим.

        Праця над відновленням правдивого образу має стати для нас метою нашого життя. І що більше ми відновлюємо образ Божий у своєму житті, то більше дозволяємо Богові діяти через нас і в нас.

        Дозвольмо Йому стати Господарем нашого життя, щоб  ближні бачачи наші добрі вчинки, наповнювалися Любов’ю і горіли бажанням творити Добро.

        Дбаймо, щоб наші душі стали правдивим храмом Божим і тоді нам ніколи не бракуватиме радості та миру.

        Війна – це відсутніть миру в житті, а миром – це Бог. Не біймося свідчити про присутність Бога у нашому житті, наповнюймо своє серце Миром і Любов’ю і огортаймо ними наших ближніх.

        А “вподобайки” будуть? Так, будуть!! Ними є рясні Божі Ласки, які живлять нашу душу небесною їжею і є запорукою Вічного Життя з Богом.

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)