Ісус – найкращий подарунок на Різдво!

Інші дописи автора

        Ісус – найкращий подарунок на Різдво!

        Усі ми дуже любимо подарунки та відчуваємо велику радість, коли даруємо щось близьким людям чи отримуємо те, чого давно хотіли. Різдвяні свята – чудова нагода для того, щоб зробити комусь приємне та подарувати щось. Але чи задумувалися ми, який великий подарунок отримуємо від Бога цього дня? Чи задумувалися над тим, що Різдво – це не лише клопоти стосовно приготування їжі та приймання гостей? Різдво – це насамперед народження Ісуса Христа, що є для нас найбільшим подарунком.

        Новонароджений Ісус приносить у цей світ Любов, відчувши яку більше ніхто з нас не почуватиметься самотнім та непотрібним. Хіба це не подарунок? Подарунок! На жаль, ми часто не приймаємо його, не розуміючи, що тим самим робимо себе нещасливими. Ще одним дарунком маленького Ісусика є душевний мир, якого ми так потребуємо. Маючи мир всередині нас, ми матимемо його у наших сім’ях, колективах та нашій країні. Ми зможемо плідно працювати, допомагати іншим, дарувати любов і тепло цілому світу. То чого ж ми так часто відмовляємося від цього подарунка?

        Що ще дарує нам Ісус на Різдво? Здоров’я, радість, успіх та процвітання – це все також Його дари для нас. Інколи в це складно повірити, адже не буває такого, щоб іменинник на свій День народження дарував щось гостям. Але Ісус робить це для нас! Нам слід лише бути Його гостями та у День Різдва приділити більше уваги Йому, ніж іншим людям чи турботам щодо святкування. Бо часто ми настільки зайняті, що забуваємо про основну причину для радості, а інколи ми зовсім не хочемо радіти через неприємні обставини. У такому випадку нам тим більше треба звернутися до новонародженого Ісуса, адже ще одним Його дарунком є надія. Думаю, варто прийняти цей подарунок та надіятися лише на краще, що би не відбувалося зараз у нашому житті.

        Передріздвяний час – чудова нагода для того, щоб подумати про Божу щедрість і любов та відчути справжню радість від особистого спілкування з Ним. Підготувавши своє серце до народження Христа, ми будемо щасливішими, бо знатимемо, що це означає для нас. Ми знатимемо, що «Христос народився!» не просто різдвяне привітання, а новина про те, що народився наш Найкращий Друг,  що тепер ми маємо спасіння, щастя, любов, душевну гармонію, розвиток та багато-багато Божих благословень. І незважаючи на те, чи подарують нам щось родичі та друзі, ми отримаємо найбільший подарунок на Різдво – Ісуса Христа!

        Фото вгорі: bing.com

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі