ЖИВИ!

Інші дописи автора

        ЖИВИ!

        Червоне колесо викотилося з-за обрію і помаленьку почало рухатися вверх. Перші сонячні промені проникали у найглибшу темряву і проганяли її геть. Все наповнилося світлом, світлом яке несе життя. Ось так народжується ще один день, який дається як дарунок. Ще один шанс вчитися радіти життю і полюбити його.

        Повітря наповнилося мелодійним пташиним співом, який хвилями переливався від одного дерева до іншого. Ці маленькі створіння приймають цей дарунок із перших променів сонця, які потрапляють у їхні домівки. Своїм милозвучним співом вони дякують Богові за прожиту ніч і з радістю у серці розпочинають новий день. Це їх ранкова молитва.

        А тим часом, у вікнах будинків, які розсипані, мов гриби після дощу, починають жевріти жарівки. Кожен відкриває очі і потрапляє у вулик із різними думками, переживаннями – як багато потрібно всього зробити. Думки не покидать голову увесь день. Якщо щось реалізовується, то відразу виникає інша ідея, якщо ні, то виробляється ще більша стратегія, з якою носишся цілий день і врешті поринаєш у сон.

        Цілий день ганяєшся, щоб здобути щось. І це “щось” так затьмарює розум, що не бачиш дивовижного світанку, не чуєш казкового співу, не дихаєш на повні груди свіжим повітрям, яке пробирає твоє тіло до кісточок, не бачиш своїх дітей, які хочуть живого спілкування…

        Десь дорогою життя губиться твоя любов до коханої половинки, до батьків. Ти перетворюєшся у робота, який все починає робити механічно, без почуттів. Ти остигаєш. Найбільші цінності гаснуть у серці. Віддав свою любов речам, які не можуть сказати “я тебе кохаю”, вони не можуть тебе обійняти, не можуть усміхнутися до тебе, не можуть дати тобі правдивого щастя.

        Зупинися! Переоціни своє життя, не дозволь, щоб хтось чи щось заглушили мелодію твого життя. Живи так, щоб твоє життя було наповнене радістю, Любов’ю. Дозволь промінням Світла проникнути у найглибші закутки свого серця. Пам’ятай, що саме завдяки Світлу настає новий день, Нове Життя. Хай мелодія твого серця, у ритмі Любові, запалює інші серця, щоб кожен день перетворювався у суцільну молитву, яка несе правдиве Життя у злагоді із Світлом, собою і нашими ближніми. Живи….

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)