Будуємо на піску, чи на камінні?

Інші дописи автора

        Будуємо на піску, чи на камінні?

        Споглядаючи море, бачиш як сонце вмивається блакитною водою, дивлячись у воду мов у дзеркало. Довго не можеш дивитися, бо його блиск засліплює очі. Відводиш погляд у бік і бачиш як хвилі, мов діти, намагаються навипередки наздогнати одна одну. Напочатку мала хвиля, а за нею більша викочуються на берег і біжать назад до моря по піску залишаючи за собою білий шлейф, який невдовзі розчиняється у воді.

        Деякі ж хвилі не мають змоги потрапити на берег, бо частина його вкрита великим камінням. З кожним сильнішим поштовхом вони розбиваються об могутній захист і лише маленькі, безпорадні крапельки, які підносяться у гору, виблискують на сонці.

        Подібно і в житті, кожна спокуса мов хвиля хоче пробратися у наше життя і повернутися назад до спокусника несучи йому частинку нашої душі. І так з кожним разом і ще з більшою силою руйнується наше життя. Однак, якщо ми наше життя будуємо на скелі, якою є Христос, то відсіч спокусами буде очевидна, бо Христос є скелею нашого спасіння і пекельні ворота тоді не зможуть нас подолати.

        Вкорінюймося в Ісуса нашими молитвами, пізнаваймо Його через Слово Боже, дозвольмо Йому бути Господарем нашого життя. Коли ж віддамо Йому ключі від усіх кімнат нашої душі, то лиш тоді зможемо, у мирі, радості й Любові відпочивати і споглядати красу Божого Творіння.

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)