Ангел Хоронитель

Інші дописи автора

        Ангел Хоронитель

        Вокзал. Хтось приїжджає, хтось від’їжджає. У когось радість на очах, а в когось сльози. Усі поспішають.

        Час від часу, серед натовпу людей появляється поліція, яка слідкує за порядком. Пильним оком дивляться на осіб, які викликають підозру. Підходять, перевіряють документи. І все це заради безпеки тих, хто зливається з натовпом і прямує до потягів, або на вихід. Користуючись тим, що всі поспішають і мало хто дивиться навкруги зловмисники знаходять жертву, підходять і обкрадають її. Це вже у них мистецтво. Людина вже помічає про крадіжку, коли далеко вже від вокзалу і набирає спокійного ритму.

        Щоб у нашій життєвій мандрівці не втратити духовних дарів, не поспішаймо.

        Будьмо уважними і пильними.

        Пам’ятаймо, що за нами спостерігає той, хто хоче зробити нас духовно убогими. Він буде використовувати всі засоби, щоб віддалити нас від Небесного Творця. Пам’ятаймо, що близько нас є наш охоронець – ангел хоронитель, який покликаний берегти наше життя.

        Бачимо небезпеку, кличмо нашого ангела, не забуваймо про нього. Адже він наш. Пам’ятаймо про його присутність у нашому житті, робімо кроки назустріч йому, щоб він став нашим другом. Подружившись ми не будемо боятися ніякого лиха.
        “Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх путях твоїх. На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулася об камінь” (Пс. 90).

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)