Спогади минулого приносять усмішку (с) МетаНоя

Інші дописи автора

        Спогади минулого приносять усмішку (с) МетаНоя

        Спогади – це така річ, яка завжди з тобою. Завжди можна сягнути до серця і знайти там щось добре. Щось незвичайне. Чиїсь добрі очі і дружнє плече.

        Сьогодні я згадувала про перші салезіянські зустрічі молоді, які були при гуртожитку. Пам’ятаю, як ми з товаришкою зібралися у розвідку, дивитися хто це збирається і для чого. На оголошенні було написано дрібними літерами внизу “Читання Святого Письма зі священиком” – отож, ми заінтриговані очікуваним, йшли на цю зустріч як до країни див :) Пам’ятаю, у серці все завмирало від цікавості.

        І справді, був священик, і було Святе Письмо :)

        Так почалася салезіянська пригода.

        Перші дивні слова, як-от “Ораторія” – що це таке тоді писало одразу на дверях поруч із церквою? І взагалі, хто ці люди?! (жартую :))

        Але потім – потім були надзвичайні чудові на-все-життя знайомства. Неповторні реколекції в Уневі. Перша серпнева проща туди ж. Веселі канікули для дітей з необмеженим потенціалом волонтерів і учасників, з невичерпною вірою вихователів у нас, таких спраглих розвитку і довіри.

        Я досі, мабуть, не усвідомлюю, як глибоко пустили коріння і які непередбачувані плоди дали ці знайомства мого юного неофітства :) Розмови до пізнього вечора, спільні справи, ділення вірою – таке спонтанне і безпосереднє – у проблемах щоденного життя, свідчення про те, що ти-я-він-вона вірить і цього достатньо. Захоплення одне одним, натхненням, яким ділилися так щиро і без обмежень. Перші пошуки себе і безумовна довіра Тому, Який веде.

        Ні, я б не хотіла все вернути. Нехай залишається там де є і гріє нам серця, кожному там, де хто є.

        Але, будь ласка, хто це прочитає, дайтеся чути :)

        Нехай радості буде ще більше, а наша дружба міцніша!

        Чекаю :)

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Коментарі

            • Нота-ля    19.09.2018 о 21:38

              Так, для першого кроку не потрібно чогось надзвичайного… оте незвідане таки кличе… і перше враження вже ніколи не зміниш…а воно тебе так зачіпило, оте перше слово Боже з уст священника, якого не назвеш банально священник, то зовсім інший рівень і вимір – без купюр…. не треба здаватися – треба просто бути… ОЛЕГ – то є сильно… сильно, і ніяк інакше… а МАКС – то є позитивно… студіки – то завжди цікаво, а спогади не можуть бути завершеними, коли всі живі-здорові, і є завжди нагода підкинути щось нове, до тої великої кількості всякої всячини… Люблю всіх ВАС і дякую за все БОГУ