В Бозі сила народу

Інші дописи автора

        В Бозі сила народу

        Дякую Богові за нові зустрічі. Цей тиждень був наповнений знайомствами з цікавими людьми. З людьми, які шукають Бога. З людьми, які у своєму серці живуть спогадами з України. З людьми, які зберігають, оберігають рідну мову, традиції.

        З людьми від яких віє любов’ю, теплом, взаєморозумінням. Вони унікальні, вони творять історію єдності, незалежно від їх місцезнаходження. Їм не байдужа доля України. Вони моляться, вони допомагають, підтримують, вболівають…

        У них великі серця. Серця, які наповнені Любов’ю. Спілкуючись з ними ти немовби сідаєш у машину часу і переносишся на десятки років у минуле. У їх життєвих історіях ти відчуваєш нотки радості і нотки смутку. Разом з ними ти хочеш плакати і радіти.

        У кожного доля різна. Однак, в далекій чужині їх об’єднала любов до Господа. Свідченням цього є величаві храми, які збирають у домі молитви всі споріднені душі. Кожен храм – історія. Історія, яка об’єднала, об’єднує наш народ в одне ціле, ціле у Бозі. І саме єдність у Бозі має велику силу, бо тоді сам Господь діє у житті кожної людини. Саме тут і виливаються слова із великого повечір’я “З нами Бог, розумійте народи і покоряйтеся, бо з нами Бог”. Ці слова довго відбиваються відлунням у серці і ти починаєш усвідомлювати наскільки єдність народу є рушійною силою в любові, вірі, надії і в творенні майбутнього життя.

        Єдність це – дар Божий. Дар на який зазіхає ворог. Він знає, що без єдності з Богом, з ближнім кожен є безсилий. Тому і застосовує зброю поділу через різні суперечки, негаразди… Однак, ми покликанні у це життя, щоб будувати, ремонтувати, повертати втрачене і не жаліти за минулим, а жити теперішньою хвилиною у злагоді з Богом і нашими ближніми. Псалмопівець говорить: “Коли Господь не будує дому, то намарно трудяться будівничі. Коли Господь не пильнує міста, то намарно трудиться сторожа”. З нашої історії ми бачимо, що Господь пильнує кожного з нас. Він нам дав життя, допомагає у різних життєвих ситуаціях, ніколи не покидає нас. А ще Він хоче, щоб ми співпрацювали з Ним і тим самим скріплювали підвалини нашої віри, скріплювали стіни нашої любові і нашу будівлю увінчували добрими ділами. Отож, єднаймося в молитві, прославляймо Бога єдиним серцем і устами, працюймо так, щоб Господь і надалі був прославлений у наших добрих ділах!

        Слава Богу за все!
        02/06/2019
        Чикаго

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)