Чи Божої любові достатньо, щоб змінити своє життя?

Інші дописи автора

        Чи Божої любові достатньо, щоб змінити своє життя?

        Ти змушуєш мене ставати кращою людиною. Ця знаменита фраза з фільму «Краще не буває» – гарний приклад того, як любов може змінити нас.

        Можливо ви чули, що деякі християни говорять, що Бог змінив їхнє життя або що Бог є їхньою мотивацією робити добрі справи. Що вони насправді говорять так це те, що Божа любов викликає у них бажання бути кращими людьми.

        Послання християнства в тому, що Бог любить нас. Він був готовий віддати Свого Сина на смерть і взяти на себе всі наші гріхи. Він зробив це, щоб ми могли мати з Ним стосунки.

        Цей тип жертовної любові змінює життя. Божа любов не тільки надихає, але Божа любов є потужною. Він використовує Свою силу, щоб перетворити людей. Якщо ви хочете змінити своє життя, зв’язок з Богом може надати вам мужність і силу змінити своє життя так, як ви ніколи не думали, що це можливо. Ви можете запитати: «Якщо Божа любов є потужною силою для змін, то чому на деяких християнах я цього не бачу?»

        Це правильне питання. Християни, як і всі інші, не є досконалими, але вони є прощеними. Вони зазнали внутрішньої зміни, що з часом почне змінювати і їхню зовнішню поведінку. Коли ви ставите свою віру в Ісуса вище себе, ви починаєте будувати відносини з Богом. Він забирає вашу провину і сором. Ви стаєте Його улюбленою дитиною.

        Сила для змін відбувається в контексті цих люблячих і безпечних відносин з Богом.

        Коли ви пізнаєте Бога, ви починаєте приймати Його характеристики. Ваша перспектива змінюється, тому що Бог бачить речі інакше, ніж ми. Бути прощеним і любленим Богом також спонукає вас розповсюджувати цю любов і доброту на інших.

        Це лише деякі зміни, які люди бачать, коли вони починають будувати свої відносини з Богом. Але уявіть собі: якщо стосунки з людиною можуть змусити вас бути кращою людиною, то наскільки відчуття, що ви є улюбленою Божою дитиною, вплине на ваше життя?

        Переклад Шкірі Сергія

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          [ratemypost]

             

            Про автора