Хто такий Святий Дух?

Інші дописи автора

        Хто такий Святий Дух?

        Що відбувається, коли ви включаєте лампу, яка не підключена? Нічого. Християнське життя для нас неможливе, якщо ми не залишимося пов’язаними з джерелом Божої сили, Святим Духом.

        Та ви приймете силу Святого Духа, що на вас зійде, і будете моїми свідками в Єрусалимі, у всій Юдеї та Самарії й аж до краю землі…” ,- Діяння 1:8.

        Біблія говорить про Бога як про одного Бога, який існує в трьох Особах: Бога Отця, Бога Сина (Ісуса) і Бога Святого Духа. Ісус обіцяв надіслати нам Святого Духа, щоб вести нас до істини, щоб потішити і допомогти нам жити життям, що подобається Богові.

        Святий Дух є Той, хто воскресив Ісуса з мертвих, а також дозволив нам знову духовно народжуватися. Коли ми вірили в Ісуса, Святий Дух прийшов жити в нас, але Він ніколи не домінує над нами і не контролює нас проти нашої волі.

        Ми маємо можливість залежати від Бога Святого Духа миттєво, щоб жити і працювати через нього. Коли ми не підкоряємося Богові або відкидаємо Його допомогу, Святий Дух не залишає нас.

        Бог дозволяє нам намагатися жити у власних силах. Коли ми зазнаємо невдачі, це спонукає нас повернутися до Нього за допомогою.

        “Не напивайтеся вином, бо це розпуста, але наповнюйтеся Духом Святим”.

        Так само, як занадто багато вина негативно впливає на наші дії, послідовно наповнюючись Святим Духом, наші дії позитивно змінюються. Галатів 5: 22-23 описує плід (або результат) Святого Духа, що діє через нас як “любов, радість, мир, терпіння, доброту, добро, вірність, лагідність і самовладання”. Ділам тіла, знайденим у Галатах 5: 19-21. У Галатів 5: 16 сказано: “Якщо ви ходите по Духу, не будете виконувати бажання тіла”.

        Вони суттєво контрастують з діями плоті, знайденими в Галатах 5: 19-21. У Галатів 5:16 сказано: “Якщо ви ходите по Духу, не будете виконувати бажання тіла”.

            Як я можу ходити по Духу?

        Ми повинні прагнути бути заповненими. Він не приймає силовий контроль.

        Ми відвертаємося від свого егоїзму і самостійності і визнаємо (визнаємо) будь-які конкретні гріхи, які Він відкриває нам.

        Ми вирішили підкоритися Йому, дозволяючи і просячи Його наповнити нас, спираючись на Його силу замість нашої сили. Бог обіцяє нам, що “якщо ми просимо чогось у Його волі, Він слухає нас” і дає нам те, чого ми просимо (1 Івана 5: 14-15).

        Ми віримо, що, коли ми знімаємо перешкоди і просимо Його наповнити нас, Він робить це, а потім вимагає і очікує, що плід з’явиться в нашому житті.

        Дивіться цей веб-сайт, щоб дізнатися більше про Святий Дух.

            Моліться

        Боже, дякую Тобі, що від мене ніколи не очікувалося прожити це нове життя самостійно. Дякую Тобі за те, що дав мені Свого Духа Святого, щоб допомогти мені, зміцнити мене, потішити мене і глибше повести мене в твої істини. Покажи мені якісь конкретні гріхи (неправильні установки або дії), які мені потрібно визнати, що перешкоджають Святому Духу повністю працювати в моєму житті і через нього. Тому що мені потрібна Твоя допомога і влада, я вільно даю Тобі контроль над своїм життям. Наповни мене своїм Святим Духом. Створюйте в мені якості характеру Ісуса. Дякую, що почув і відповів на ці молитви.

        Во ім’я Ісуса, Амінь.

        Переклад

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора