Не нехтуйте інструкцією

Інші дописи автора

        Не нехтуйте інструкцією

        Закінчилася в мене кава. В мене, бо тільки я насолоджуюся нею) Прийшлося купляти)/

        В магазині взяв її в руки, насолодився ароматом і вирішив її купити. Купив, приніс на кухню, взяв у руки і почав відкривати. Щось мені не пішло те відкривання. Мучився довго, і зубами пробував, але вона не піддавалася. Що цікаво, упаковка така сама як і в попередньої, а тільки смак інший. Не витерпів, взяв ніж і легким дотиком руки зробив свою справу. Простір відразу ж заповнив аромат свіжозмеленої кави.

        Коли відкривав зубами, то десь в глибині серця були нарікання на ту компанію, яка запаковувала ту смачну каву, а навіть і роздратування. Коли ж я взяв відкриту упаковку в руки і придивився, що там є малюнок-інструкція як її відкривати. Коли це побачив, то стало соромно. Адже я взяв упаковку догори ногами і відкривав з протилежного боку), а з іншої сторони було потрібно лише легенько відтягнути стінки, що вже не раз робив, щоб добратися до смачного напитку.

        З того всього зробив я собі каву і почав співставляти наше життя з тою файною кавою. Наше життя – дорогоцінний дар Божий. Цей дар є Добрий. Але бувають моменти в житті, що ми не вміємо ним користуватися. Відчуваємо, що можемо бути щасливими, але не є такими. Ми живемо життям, але не задоволені ним, нарікаємо, нервуємось, звинувачуємо Творця у своїх невдачах і поразках. Ми живемо, але не знаємо для чого.

        В такі моменти слід пригальмувати, зупинитись, застановитись і поглянути на життя з іншого боку. А саме з того боку, де є інструкція від Виробника. А Його інструкція знаходиться у Святому Письмі. І ця інструкція покрокова. А ще більше, що під час читання тексту ти зустрічаєшся з Її Автором, який сам сходить із сторінок Святого Письма і оселяється у твоєму серці. Саме в ці хвилини, коли Він є у твоєму житті ти насолоджуєшся життям, ти є щасливий. Кожне життя є особливим, кожне життя є прекрасним, коли у Ньому перебуває Творець.

        Ось і кава в горнятку закінчилася, вже бачу дно і фуси) Дивлюся я на упаковку і дивуюся, як я міг забути про цю цінну інструкцію)

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)