ПОВЕРНЕННЯ…

Інші дописи автора

        ПОВЕРНЕННЯ…

        Прокидаючись, ти усвідомлюєш, що маєш знову новий найбільший подарунок від Бога – сьогоднішній день. Усвідомлюючи це дякуєш Богові за його дар і дозволяєш Йому бути твоїм Батьком. Як маленька дитина тримаєш міцно свого Небесного Батька за руку і дозволяєш Йому вести себе. І Він веде тебе і не дозволяє тобі спотикнутися, Він твій Охоронець, Батько, Тінь у спекотний день, Свіжий подих вітру, Ранішня роса, Прихисток від негоди. Він – Любов. Перебуваючи з Ним ти вже перебуваєш у вічності.
        Як тільки ти висмикуєш свою руку з Його руки, ти втрачаєш все. Він шанує твій вибір. І не дивлячись на те, що ти віддаляєшся від Нього, Він чекає на Твоє повернення. Навіть, коли ти блукаєш у своїх гріхах Він не перестає тебе любити. Він знову ж таки подбав про твою дорогу назад, до Батьківського дому і на твоєму шляху встановив вказівники, кожен з яких показує правильний шлях до обителі Любові. Так, цими вказівниками є Божі Заповіді. Коли їх дотримуєшся, то ти на правильній дорозі, на Дорозі Щастя і Любові. Ідучи за вказівниками ти відчуваєш як твоє серце наповнюється радістю і ти вже не можеш дочекатися, коли повернешся до своєї домівки, до свого Небесного Отця, щоб радіти в Його обіймах!
        Однак, з кожним новим днем наша земна мандрівка стає коротшою, час спливає, спливає у вічність з нашими вчинками, де кожен наш вчинок буде свідчити про наше життя. Отож, не зволікаймо! Жиймо з Богом вже в цю хвилину. Довірмо Йому наше життя! Не біймося! Часу не багато!

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)