Мудрий вибір

Інші дописи автора

        Мудрий вибір

        Кожен, хто відчуває подружнє покликання, мріє мати щасливу сім’ю. Проте тепер більше половини пар розлучається. А що важливо зробити, щоб уникнути помилки?

        Варто дивитися на хлопця чи дівчину як на людину. Фізична симпатія- це важливо. Статеві стосунки- це обов’язок чоловіка й дружини, любов у шлюбі і дітородження, довершення Тайни Подружжя. Але плотська приємність- це п’ять відсотків спільно прожитого часу. Хлопець, дівчина- побожна особа? Це прекрасно і важливо.  Проте маємо характер; дружина, чоловік має вміти зготувати теплі страви, випрати речі й поприбирати дім, заробити і мудро витратити гроші, доглядати за дитиною; у пари мають бути спільні інтереси і теми для розмов.

        Хочете мати щасливе подружжя? Мудро вибираймо пару- дивімося на хлопця чи дівчину як на людину.

         

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Захоплююсь журналістикою, церковним співом, люблю котів

            Коментарі

            • Роман К    17.02.2020 о 12:31

              Для героїв книги “Пісня пісень” плотська приємність важила мабуть більше ніж 100% спільно прожитого часу.
              Героїня “з любови знемагала” (Пісня пісень 2:5; 5:8) і не помічала жодних недоліків у своєму коханому. Молоді герої книги хвалять та захоплюються виключно фізичною красою одне одного. “Уся ти гарна, моя люба, і вади нема в тобі!” (Пісня пісень 4:7).

              • Роман К    17.02.2020 о 14:21

                В той час ще не було проповідей о.Петра Куркевича (“вінчання також означає: Я хочу кинутися на це тіло, ХОЧУ З’ЇСТИ його з кісточками. Хочу мати секс з нею! І то щодень” та книги о.Ксаверія Кнотца “Секс, якого не знаєте”.

                • Ірина Кисилевич    17.02.2020 о 21:21

                  Шлюби, фундамент яких- фізична привабливість, нетривалі! Щодня не буде приємності точно- якщо планують дитину, то не частіше раз у два дні; не планують дитину- в плідний період утримуються (тиждень); під час менструацій жінки пара утримується (3-7 днів); після пологів від 1,5 до 2 місяців пара утримується; у вагітної загроза викидня- утримання, здорова вагітність- можна, але акуратно з чоловіком. А ще в житті бувають відрядження, хвороби коханої людини- знову утримання.