Ніщо не дається легко, тим більше успіх.

Інші дописи автора

        Ніщо не дається легко, тим більше успіх.

        Для кожного поняття успіху буде своє, бо успіх і його досягнення – одна з найпопулярніших тем у сучасній психології. Вертаючись до дитинства для мене успішні люди, це були круті люди, ті які чогось досягли, багаті чи сильні тощо. Однак коли ти підростаєш, то починаєш більше розуміти і дивитися на життя по-іншому. Мати багато грошей, мати маєтки, мати звання, мати вчені ступені – це не успіх! Це досягнення певної цілі, це відчуття що я щось можу, але аж ніяк не успішність.

        Кращий спосіб досягти успіху – це робити те що вам подобається, що є вашим призначенням. Не має ніякого значення, що ви знаєте. Ви можете знати навіть більше всіх у світі, але це не принесе ніякої користі, до тих пір, поки ви не засукаєте рукава і не почнете діяти. Знати і нічого не робити, це те ж саме, що орати, і потім нічого не сіяти. Амбіції ні до чого не призводять, поки вони не підтримуються діями. Ви повинні бути настільки присвячені своїй справі, що будете готові змусити реалізувати ваші бажання. Запам’ятайте один секрет успіху: «ніщо в житті для вас не буде працювати, поки ви не змусите його працювати» – не знаю, хто автор. А змусити можна тільки важкою роботою і повною присвяченістю своїй справі. Світ так влаштований, що ми самі повинні домагатися успіху у всьому. І розраховувати ми можемо тільки на свою працю. Ваша доля – це ваш вибір.

        Людина настільки розумна, що володіє свободою вибору. Тварини не мають свободи. Хтось казав, що проблема людини в тому, що стається щось і ми одразу опускаємо руки, а треба просто іти далі і далі. Має бути тільки рух вперед, а не жити минулим, бо воно вже пройшло, не жити майбутнім, бо воно ще не настало, треба жити тут і тепер, але звісно не сидіти склавши руки, а рухатись завжди вперед. «Щоб бути гідним літати з орлами, ви спочатку повинні показати, чим ви відрізняєтеся від гусей. Гуси багато гогочуть, а злетіти не можуть» – каже прислів’я. Створюють всього лише шум. Думаю, ви знаєте таких людей, які створюють лише одні проблеми, але, думаю, ви також знаєте і людей, які здатні брати відповідальність на себе і вирішувати ці проблеми.

        Нехай вашою звичкою стане старанна робота і успіх не змусить себе чекати! Ніщо не дається легко, але за тяжку працю ми врешті-решт отримаємо бажану винагороду, головне хотіти змін та рухатись вперед. Давайте будемо досягати успіху у щоденній праці над собою. Вперед із італійським психотерапветом та психологом Валеріо Альбісетті:

        1. Проблеми не вирішуються втечею від них.
        2. Життя треба приймати з мужністю, не дозволяючи проблемам порушити особистий спокій.
        3. Необхідно переконати себе, що спокій – це ментальний стан, який абсолютно не залежить від зовнішніх обставин.
        4. Живіть сьогоднішнім днем. Не треба жити минулим і не треба паралізувати себе страхом перед майбутнім.
        5. Пишайтеся тим, що живете. Пам’ятайте, що ви – єдині і неповторні.
        6. Не перекладайте ваше життя на інших.
        7. Не фантазуйте, а втілюйте в життя ваші мрії та задуми.
        8. Ніколи нічого не відкладайте на потім. Робіть все тоді, коли воно має бути зроблене.
        9. Ніколи не бійтеся жити!
        10. Ніколи не звинувачуйте інших у ваших проблемах.

        Бажаю усім успіху!

        о. Теодор Дутчак

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора