Хочеш досягти успіху? Будь наполегливий, працюй, люби те, що робиш чи вчишся робити

Інші дописи автора

        Хочеш досягти успіху? Будь наполегливий, працюй, люби те, що робиш чи вчишся робити

        Світ так влаштований, що ми самі повинні домагатися успіху у всьому. І розраховувати ми можемо тільки на свою працю. Ваша доля – це ваш вибір. Ми не можемо контролювати все в житті, але ми можемо контролювати свою роботу, яка контролює наші результати. Працюйте, відкинувши всі шанси на програш, і ви будете мати успіх, незалежно від чиїхось переконань.

        Остерігайтеся бути людиною, яка живе за принципом «хочу мати, але не працюю, щоб отримати». У кожне бажання ви вкладаєте свою життєву енергію, але якщо це бажання не підтримується вірою в себе, то ви марно втрачаєте енергію. Тепер озирніться навколо себе, скільки ви бачите і знаєте людей, які живуть без великих життєвих цілей? Так, на жаль, напевно 80% таких. І швидше за все на обличчях таких людей ви побачите втому, безглуздість. Вся їх енергія витрачається на різні дрібниці, і до того ж вона рікою спливає від них, так як їх бажання не підтримуються діями.

        Всі люди мають бажання, але якщо ці бажання не підтримані діями, вони шкідливі. Від однієї думки про те, що ви хочете, але не можете досягти, ви відчуваєте себе жахливо! Ви або почніть працювати над їх здійсненням, або забудьте про них. Саме робота над здійсненням бажаного дає сили, робота активізує бачення. Успіх досягається тільки важкою роботою. Якщо ви не готові до важкої роботи, просто прийміть той факт, що ви не досягнете успіху, і живіть спокійно з тим, що маєте. Я ніколи не чув, щоб хтось випадково добився чогось значного, просто сидячи на місці. Маленька дія, завжди краще, ніж великий намір.

        Не будьте схожі на ледарів. Єдине, де вони мають успіх, так це тоді, коли пробують нічого не робити. «Піди до мурашки, ледарю … й стань мудрішим за неї» (Притчі 6:6, тут і далі – сучасний переклад Українського Біблійного Товариства).

        Нехай вашою звичкою стане старанна робота і успіх не змусить себе чекати! «Тому, мої любі брати, будьте стійкі, непохитні, завжди відзначайтеся в Господньому ділі, знаючи, що ваша праця в Господі не даремна» (1 Коринтянам 15:58). Памятаєте? Головне хотіти змін та рухатись вперед.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора