Заміж? Лиш в Бозі

Інші дописи автора

        Заміж? Лиш в Бозі

        Вийти заміж – це Свята Тайна, природне право дівчини. Прекрасно, коли людина хоче мати чоловіка, дітей, бути любленою. Але чи можна йти на все заради нього? Ні.

        І що важливіше за сімейне життя? Віра в Бога, християнські цінності й здоров’я душі і тіла. Хлопець пропонує дошлюбне співжиття? Дівчина не може погодитись на таке, хай відмовляє – це буде перевіркою на те, чи хлопець є надійною людиною. Хлопець каже змінити віру, відмовитись від християнських цінностей? На першому місці має бути Бог, а не коханий – дівчина не може заради хлопця відмовлятися від християнства. Хлопець дає дівчині спробувати сигарети, алкогольні напої, наркотики? Дівчина має однозначно відмовитися – здоров’я душі і тіла важливіше. Чи дбати за вроду заради хлопця? Християнка має дбати за гарне волосся, чисту шкіру обличчя, нормальну вагу, приємний запах тіла, бо здоров’я – дар Божий. Але йти заради коханого на пластичну операцію без медичних показів, тобто, ризикувати життям; худнути, коли гармонійна фігура, тобто, ризикувати здоров’ям не варто. Важливіше зберегти здоров’я тіла і душі, ніж задовольняти примхи хлопця – це його проблеми, що йому подобаються маленькі носи, більші груди, анорексична зовнішність.

        Гарно написав апостол Павло у одному посланні: “Вона вільна, щоб вийти заміж, лиш би в Бозі воно було”.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Захоплююсь журналістикою, церковним співом, люблю котів

            Коментарі

            • Мар'яна    04.07.2020 о 15:16

              І далі можна продовжувати: хлопець ще до Шлюбу свідомо не хоче дітей взагалі (рідко, але буває таке)? Не сприймає майбутнє використання природних методів розпізнавання плідності? В Шлюбі буде схиляти до контрацепції, навіть абортивної (гормони, спіралі), до абортів? На жаль , знаю навіть таких, які кажуть: “Моя жінка зробить стільки абортів, скільки треба”. (( Тому такі питання слід обговорювати заздалегідь.