Лідери серіалу “Вибрані” зустрілися з Папою

Інші дописи автора

        Лідери серіалу “Вибрані” зустрілися з Папою

        Актор Джонатан Румі, який грає роль Ісуса у серіалі “Вибрані”, зустрівся з Папою Франциском після загальної аудієнції 11 серпня у супроводі режисера серіалу Далласа Дженкінса. Румі – активний католик.

        “Зустріч з Папою завжди була моєю дитячою мрією”, – сказав Румі. “Я ніколи не очікував, що це станеться саме через те, що я зіграв роль Ісуса в серіалі, який став світовим феноменом. Сьогодні був один з найбільших духовних моментів у моєму житті“.

        Їх також супроводжував Ніл Хармон, співзасновник та генеральний директор Angel Studios, компанії-дистриб’ютора серіалу.

        “Вибрані” – це перший багатосезонний серіал про Ісуса та медіа-проєкт №1 в історії, що фінансується спільнокоштом.

        Румі та Дженкінс – хороші друзі та вже працювали разом над різними релігійними проєктами, хоча вони походять із різних деномінацій. Дженкінс є вірним євангельської церкви.

        “Зустріч з Папою була чудовим досвідом, – сказав Дженкінс, – але для мене важливішим є те, що ця зустріч відображає зростання, яке відчуває наш серіал разом з людьми традицій віри, інших ніж моя, та в інших країнах. Я цього не очікував, але коли ми зосереджуємося на Ісусі, руйнуються стіни, культурні та релігійні“.

        “Вибрані” – найдорожчий спільнокошт проєкт за весь час історії, який зібрав 10 мільйонів доларів від понад 19000 людей на фінансування свого першого сезону. Другий сезон щойно завершився кілька тижнів тому. Планується сім сезонів.

        Перегляд серіалу абсолютно безкоштовний, його вже перекладено 50 мовами.

        Автор: Kathleen N. Hattrup
        Джерело: Aleteia
        Переклад з англійської: Максим Гонтар

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Волонтер Патріаршої Комісії у справах Молоді УГКЦ (Календар ДивенСвіт, Спільноти УГКЦ). Програміст, захоплюється графічним дизайном та перекладом з англійської. З 2011 бере участь у щотижневих зустрічах біблійного кола та займається перекладом біблійних коментарів. Учасник Літньої Біблійної Школи УКУ в 2018 та 2019 роках.