«Будьте свідками цінностей і сенсів за які помирають ваші друзі! Не бійтесь бути іншими і свідчити Бога!» ― отець Роман Демуш на зустрічі Католицьких скаутів Європи в Україні

Читай також

  • Новий переклад — це про істинність, а не про комфорт: Глава УГКЦ пояснив чи є порушенням невикористання нового Служебника
  • За_Пости. 4/7 Манна
  • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
        • «Будьте свідками цінностей і сенсів за які помирають ваші друзі! Не бійтесь бути іншими і свідчити Бога!» ― отець Роман Демуш на зустрічі Католицьких скаутів Європи в Україні

          У суботу, 18 листопада, у Львівській духовній семінарії святого Духа відбулися Загальні збори Католицьких скаутів Європи в Україні .

          Заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш, який співслужив Божественну Літургію із отцем Вальдемаром Павелцом РКЦ, отцем Тарасом Карвацьким і отцем Миколою Білецьким, поділився емоціями від цієї зустрічі:

          ― Велика радість та приємність сьогодні молитися разом та бути в товаристві Католицьких Скаутів із нагоди Загальних Зборів. Мав велику честь представляти Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ та передати вітання від Глави УГКЦ Блаженнішого Святослав та голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отця Ростислава Пендюка українським скаутам. Надзвичайно мило було вітати комісарів-скаутів із Франції, Бельгії та Польщі.

          У своєму зверненні до молоді отець Роман закликав:

          ― Будьте свідками цінностей і сенсів за які помирають ваші друзі! Не бійтесь бути іншими і свідчити Бога!

          Натомість від молоді отець Роман почув дуже цінне послання ― «Надзвичайно важливо сьогодні молитися не лише за вас, а й з вами!»

          Із вітальним листом до Католицьких скаутів Європи в Україні через президента пана Андрія Легедзу звернувся і Блаженніший Святослав, акцентувавши зокрема на важливості підтримки молоді, на плечі якої впали тягарі війни:


          «Завдання християнських молодіжних організацій — не залишити юнаків і юначок наодинці з їхніми труднощами, а показати їм милосердного Ісуса Христа, який зцілює рани та дарує надію, який переможно входить крізь замкнені двері до своїх переляканих учнів зі словами: „Мир вам!“ (пор. Ів. 20, 21). Сьогодні, як ніколи, наша Церква потребує щирих молодих сердець, запалених любов’ю до Христа та Його Матері — Пресвятої Богородиці, щоб ними послужити цьому світові, який так часто позначений болем, зневірою та страхом перед майбутнім», — наголосив Блаженніший Святослав.

          Підготувала Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Новий переклад — це про істинність, а не про комфорт: Глава УГКЦ пояснив чи є порушенням невикористання нового Служебника
        • За_Пости. 4/7 Манна
        • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"