#За_пости. План Диявола. Отець Роман Демуш

Читай також

  • За_Пости. 4/7 Манна
  • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
  • За_Пости 4/5. Бог і твої проблеми
        • #За_пости. План Диявола. Отець Роман Демуш

          Програвши від ангелів, Диявол намагається всіляко взяти реванш. Тепер він змагається з людиною. Полем битви є те місце, де в людини народжуються її думки і бажання, де вона приймає рішення. Полем битви – є людське серце! План Диявола – заволодіти нашим серцем і погубити нашу душу. Його тактика – це брехня і обман. Його зброя – це спокуса і гріх! І він хоче, щоб ми самі себе знищили гріхом…

          Сьогодні часто можна почути запитання: чи є у Всесвіті інші розумні істоти, окрім людей. Так, це ― ангели. Вони є нашими друзями або ворогами. Вони відрізняються від нас. Їхній світ інший від нашого., а це не означає, що вони не можуть з нами контактувати.

          Ці ангели різні ― деякі самовпевнені та горді, деякі навпаки ― добрі та послушні. Саме через те між ними виникло протистояння. Перемогли ті, які були під проводом Архистратига Михаїла. По-іншому й не могло бути, бо вони обстоювали сторону Бога.

          Це була інша битва, ніж ми можемо собі уявити. Швидше за все, інтелектуальна. Люцифер чи диявол програв цю битву і прагне здобути реванш, воюючи людиною. Тому нам важливо не боятися, а протистояти злу добром, брехні правдою, а смерті життям Впродовж життя ми ведемо боротьбу з гріхом. Полем битви є те місце, де народжуються думки і бажання, Святе Письмо називає це місце людським серцем.

          План диявола завоювати наше серце. Він хоче, щоб ми знищили себе гріхом. Це свідомий і добровільний переступ Божої волі. Це те моральне зло, що прийшло у світ з відмови диявола визнати першість Бога. А потім ― із первородним гріхом людини, яка хибно реалізувала свою свободу, не вибравши те, що було справді добре, а, спокушена дияволом, обрала те, що здавалося добрим.

          Диявол, будучи батьком брехні, маніпулює нами. А ми часто ведемося на цю брехню. Ми замість того, щоб любити те, що є цінне , цінуємо те, що любимо. Тому гріх ― те, що роз’єднує нас із Богом, те, що спотворює нас, робить карикатуру самих нас, позбавляє нас Божої ласки.

          Сатана не має права на те, щоб ми його знали. Мусив би бути повністю ігнорований нами. Вкінці так і буде. Він зникне з горизонту впізнавання блаженних цього світу, відійде в забуття. Та, на жаль, людина, давши кредит довіри змієві, знає сатану. Несучи від цього наслідки більш небезпечні, ніж свідомі.

          Його стратегія полягає в тому, щоб подати обман як правду. Присутність Ісуса на світовій арені змушує диявола вийти на яв, щоб всім був знаний обман сатани. Щоб людина прислуховувалася до всіх ризиків, прислуховуючись до найрізноманітніших спокус, які диявол маскуючи, подає нам. Важливо говорити про зло і диявол, доки звіщення доброї звіщення доброї новини Євангелії і спасіння, принесене Христом, засяє в усій своїй величі і славі, у всій своїй потузі.

          Ми знаємо, що наслідком гріха є віддаленість від Бога. Та це зовсім не означає, що Він віддаляється від нас. Слабкості і розгубленості є ще однією причиною, чому Бог залишається біля нас. І ця певність повинна завжди супроводжувати нас у житті. Бог не втомляється прощати наші гріхи, важливо, щоб ми не втомлювалися просити прощення за них.


          Друзі, час посту – це час також для конкретних добрих справ. Дякуємо, що дивитесь нас та підтримуєте християнський контент вподобайками, коментарями та поширеннями! Запрошуємо зробити донат на підтримку нашого проекту, а також на оновлення молодіжного порталу ДивенСвіт

          https://send.monobank.ua/jar/4vMSJ4bBNK Або: 537541203960823

          Євангелізаційний проєкт для молоді: #За_Пости#піст#спокусиІсуса

           

          Читай також

        • За_Пости. 4/7 Манна
        • За_Пости 4/6. 40 днів чи 40 ночей?
        • За_Пости 4/5. Бог і твої проблеми
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"