“Соціальна відповідальність молодих політиків” – вже завтра про це говоритимуть на Форумі Відповідальних Людей у Тернополі

Читай також

  • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
  • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • “Соціальна відповідальність молодих політиків” – вже завтра про це говоритимуть на Форумі Відповідальних Людей у Тернополі

          У межах реалізації статусу «Тернопіль – Молодіжна столиця України 2020», Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно із Патріаршою Комісією у справах молоді УГКЦ організовує Форум Відповідальних Людей на тему “Соціальна відповідальність молодих політиків”.

          Творимо платформу для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, влади, підприємців, політиків, працівників культури та молодих відповідальних лдей України.

          Пріоритетним завданням Форуму Відповідальних Людей є об’єднання активної української молоді з різних сфер діяльності, їхній менторський супровід та формування у майбутніх лідерів, які охоче ділитимуться своїми історіями успіху, цінними думками, а також надихатимуть на нові починання тих, хто був готовий не чекати змін, а творити їх вже сьогодні, на локальному та глобальному рівнях.

          Платформа відповідальних людей – спільнота амбасадорів позитивних змін.

          Форум Відповідальних Людей відбудеться 28 листопада. Переглядати подію можна онлайн на сторінці Форуму Відповідальних Людей, фестивалю «Вітер На-Дії» або ж ― «Файне місто».

          Засновник і координатор Форуму Відповідальних Людей – Орест Гевак, секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ.

          ― Ціль цієї ініціативи – зібрати активних молодих людей, які прийняли рішення і виявили готовність взяти на себе громадянську відповідальність та стали кандидатами на виборах до органів місцевого самоврядування. Ми хочемо зібрати цих молодих людей, та долаючи усі упередження та перепони, заохотити їх у майбутньому до проактивності в суспільстві, ― пояснює заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш. ― Формат Форуму передбачає дві панельні дискусії та воркшоп учасників, результатом якого мали би стати невеликі ініціативи, які ця молодь спільно реалізовуватиме в найкоротший термін.

           

          Читай також

        • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
        • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"