Доєднуйтеся до флешмобу #різдвяна_мудрість #aGiftOfWisdom

Читай також

        Доєднуйтеся до флешмобу  #різдвяна_мудрість #aGiftOfWisdom

         «Дорога молоде, ― пише Папа Франциск з нагоди 32-го Всесвітнього Дня Молоді, ― вам потрібна мудрість і знання людей похилого віку. Вони будуть говорити з вами про те, що допоможе збудити ваші думки і наповнити серця».

        Ми наближаємося до Різдва, коли Ісус народжується в наших сім’ях. Та цього року, проживаючи непростий період, молодь має шанс отримати особливий подарунок. Через пандемію збільшується кількість людей похилого віку, які опинилися на самоті. Ми можемо допомогти їм і водночас відкрити для себе особливий скарб їхньої мудрості!

        Пропонуємо молодим людям розміщувати в соціальних мережах спогади, поради чи «подарунки мудрості», які вони дізналися від когось із літніх людей, особливо своїх бабусь та дідусів!

        На жаль, у багатьох випадках, через карантинні обмеження, неможливі особисте відвідування старших людей, та є можливість контактувати з ними телефоном, через відеодзвінки чи переписуватися повідомленнями.

        «Запрошуємо молодь УГКЦ та всієї України, долучитися до цієї різдвяної ініціативи! Пропонуємо відкрити для себе та для інших молодих людей дари мудрості та зрілості наших старших! Сподіваємося, що ця ініціатива, крім атмосфери родинності, що особливо характерна для свята Різдва, допоможе усім нам відкрити ще одну цінність і необхідність, ― єднання поколінь! Важливо збагнути, що кожна людина похилого віку є нашою бабусею і дідусем!» ― наголошує заступник голови Комісії у справах Молоді УГКЦ отець Роман Демуш.

        Щоб стати учасником акції, потрібно розмістити мудрі слова бабусь і дідусів (відео, фото, розповідь) у соціальних мережах ( Instagram або Facebook), використовуючи хештег #aGiftOfWisdom, на заклик Папи Франциска пропонує Дикастерія у справах мирян, сім’ї та захисту життя та #різдвяна_мудрість ― який пропонує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

        Долучайтеся до флешмобу, який допоможе всім нам стати ближчими!

        Наталія ПАВЛИШИН

         

        Читай також

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Журналіст "ДивенСвіт"