Запрошуємо доєднатися до зимового модуля Школи Святого Духа

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Запрошуємо доєднатися до зимового модуля Школи Святого Духа

          Запрошуємо доєднатися до зимового модуля Школи Святого Духа, який відбудеться 27-29 січня 2023 р. у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа.

          Тема навчань: РОЗПІЗНАННЯ І ГАРМОНІЯ В ЖИТТІ.

          Мета курсу – допомогти кожному учаснику відкрити власне покликання та віднайти своє місце в Церкві, щоб служити своїми дарами й талантами для поширення Царства Божого. Саме для цього потребуємо навиків розпізнавання Божої волі. 

          Школа Святого Духа відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря і відповідального за рух Віднови у Святому Дусі в УГКЦ владики Дмитра Григорака.

          МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: м. Львів, проспект святого Івана Павла ІІ, 35 а (колишня вул. Хуторівка, 35 а).

          📅 Дата проведення: 👉 27 – 29 січня 2023 р.

          Служити і духовно супроводжувати цей модуль Школи Святого Духа будуть:  

          О. БОГДАН КАЛАТИН – духівник Львівського осередку Школи Святого Духа.

          О. ВІТАЛІЙ ЛЕСІВ (парох храму Блж. свщмч. Йосафата Коциловського УГКЦ м. Стрий, духівник греко-католицької спільноти Віднови у Святому Дусі “Діти Світла”).О-Д-Р. ОЛЕГ КІНДІЙ – професор кафедри богослов’я ФБФ УКУ, доктор патристичного богослов’я.

          Гостями цього зимового модуля будуть подружжя Ростислав і Олександра Пелехачі (м. Дрогобич) та група прослави спільноти “Мир Вам” (м. Івано-Франківськ).

          Ростислав та Олександра Пелехачі є багаторічними служителями Віднови в Святому Дусі, практикуючими греко-католиками та батьками двох дітей. Ростислав – магістр теології, практичний психолог і психотерапевт рівня «В» (BSFT), член «Національної Психологічної Асоціації». Олександра – християнський психолог, спеціаліст терапії узалежнення, консультант-психотерапевт (BSFT) та спеціаліст праці з сім’ями.

          Група прославлення Спільноти Віднови у Святому Дусі УГКЦ “Мир Вам” – це професійні музиканти, які через музику моляться, прославляють Бога та в такий спосіб приводять чимало людей до Христа. Очолює гурт подружжя Богдан та Світлана Сеники, які на зимовому модулі ШСД вестимуть також тематичний майстер-клас.

           —————————————————————————————————————
           У програмі Школи Святого Духа: Літургії, молитовні ранки, духовні вечори, спільні молитви за Україну та наших воїнів, формаційні навчання, свідчення, групи ділення, воркшопи на різні теми, знайомство з цікавими служителями, ну, і звісно, сімейна атмосфера, нові друзі, багато спілкування і радості.
          —————————————————————————————————————-

          В рамках зимового модуля матимемо 4 курси:

           Intro-курс (для тих, хто вперше на Школі Святого Духа).
          Тема навчань: СТОСУНКИ В ПОДРУЖЖІ .
          Цей курс покликаний допомогти відкрити покликання бути чоловіком та жінкою і розповісти про задум Божий сім’ї як Домашньої Церкви, про фундамент зрілих стосунків та про спілкування як запоруку взаєморозуміння у подружжі.
          —————————————————————————————————————-
          1 курс. Тема навчань:  МОЛИТВА.
          В рамках цього курсу ми  почуємо про цінність особистої молитви, без якої неможливо будувати глибоких особистих стосунків з Ісусом, та отримаємо практичні поради та ділення досвідом як це робити.
          —————————————————————————————————————-
          2 курс. Тема навчань: МЕЖІ.
          Курс “МЕЖІ” має на меті допомогти кожному побачити межі власної особистості (фізичні, розумові, емоційні, духовні), щоб жити повноцінно і власним життям, а не життям інших людей чи просто “перебувати” своє життя, та навчити будувати здорові стосунки з Богом та з іншими людьми.
          —————————————————————————————————————-
          3 курс (для тих, хто служить або планує служити харизмами. Для участі у цьому курсі потрібна рекомендація від лідера спільноти чи духівника.

          Навчання на Школі побудовані на основі документів Церкви (зокрема про Рух Віднови у Католицькій Церкві) та матеріалах провідних католицьких служителів, і є схвалені Радою з питань євангелізації при Главі УГКЦ.

          📃РЕЄСТРАЦІЯ🖋️

          ☎️ КОНТАКТНИЙ № ТЕЛ:   +38 093 143 53 31 (Юля)
          (дзвінки доступні з 10:00 до 18:00 з понеділка по суботу). Уважно перечитайте всю інформацію про Школу Святого Духа. Якщо Ви не знаходите відповідь на своє запитання тут, тоді телефонуйте нам!

          Деталі та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/9bAEGeiG76rJtdKr8

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.