Під керівництвом Згромадження Салезіян Святого Івана Боско УГКЦ відбулася зустріч Молодіжного Салезіянського Руху

Читай також

  • У чому символізм Лазаревої суботи та неділі Входу Господнього у Єрусалим
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Під керівництвом Згромадження Салезіян Святого Івана Боско УГКЦ відбулася зустріч Молодіжного Салезіянського Руху

          5 березня під керівництвом Згромадження Салезіян Святого Івана Боско УГКЦ відбулася зустріч Молодіжного Салезіянського Руху в якій взяли участь молодіжні спільноти Салезіянських осередків Львова, а також спільноти, які живуть молодіжною духовністю святого Івана Боско та надихаються його харизмою.


          — Молодіжна Салезіянська духовність дуже позитивно інтегрувалася у молодіжні спільноти Львівської Архиєпархії, дон Боско є живий у наших спільнотах і це тішить, що покровитель і батько молоді з неба опікується нами і супроводжує нас. Молодіжна Салезіянська духовність є великим даром для зросту молодіжних спільнот, а відтак і простору Молодіжного Салезіянського руху, який має за мету зробити майданчик для щирого спілкування молоді різних спільнот. Запропонувати солідну формацію та допомогу у втіленні молодіжної Салезіянської духовності. Провести час в колі друзів, однодумців та тих, які вміють жити та ділитися вірою, створювати моменти щирої радості у співі, бансів та гри, — зазначив о. Анатолій Гецянин.

          Цього разу на зустріч завітали отець Володимир Гриб, отець Тарас Бабій та Софія Василечко, які допомогли молоді краще  зрозуміти тему особистої духовності, духівництва та стосунків. А під час праці в групах молодь особисто змогла розкрити теми, які сильні сторони вони бачать у своїй спільноті, а що варто покращити.

          — Хочу щиро подякувати голові молодіжній комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Оресту Єлізарову та його команді за підтримку Молодіжного Салезіянського руху та бажання втілювати Салезіянську молодіжну духовність. Його присутність сьогодні між нами є свідченням цього, — підкреслив отець Анатолій.

          На завершення зустрічі відбулась молитва Тезе за участі офіційного хору Тaíze Lviv, а також слово «На добраніч» від отця Андрія Боднара, СДБ.

          Джерело

          Читай також

        • У чому символізм Лазаревої суботи та неділі Входу Господнього у Єрусалим
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.