Відбулися IV дні формування для молоді

Читай також

  • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
        • Відбулися IV дні формування для молоді

          З 11 по 14 квітня уже в четверте на базі молодіжної апологетичної групи молоді «Голоси Слова» відбулися Дні формування для молоді організовані отцями та сестрами Чернечої родини Воплоченого Слова. Захід проводився в смт. Яблуниця, Івано-Франківської області.

          Більш як 50 учасників з Івано – Франківська, Вінниці, Стрия, Львова, Закарпаття та інших міст України мали можливість слухати конференції на різноманітні теми.

          Про війну і церкву говорив о. Роман Лаба, про ідеологію «Русского міра» – п. Володимир Мороз, а про розуміння війни у святому Письмі –  о. Роман Островський.

          Конференції  з філософії провели о. Андрій Карпінець, ВС та сестра Марія Несподіваної Радості, СГДММ, про християнське подружжя говорили Іван та Наталя Жолобан (ІІІ Чин ЗВС), а про атаки сьогодення проти життя та сім’ї доповідав Адріан Буковинський.

          Тематики духовної сфери представляв о. Теодосій Савчук, ВС говорячи про існування злих духів та екзорцизм, на тему покликання до богопосвяченого життя представляв о. Гонсало Руіс, ВС.

          Психологічний блок складався з наступних тем: «Залежності та співзалежності» – п. Юля та о. Мар’ян Атамани, «Технозалежності» – с. Марія Зарваницька, СГДММ, а на тему «Психологія осіб ЛГБТ» говорила п. Марія Єршова.

          Отець Михайло Леспух, ВС також давав особисте свідчення про своє служінняв м. Скадовськ, яке він звершував там у часі російської  окупації.

          Невідємною частиною цієї формаційної зустрічі також була молитва. Всі учасники мали нагоду розпочинати кожний день з Божественної Літургії, молились вервицю, проводили нічні чування, хресну дорогу, а також чисельно приступили до Святих Тайнств сповіді і причастя.

          Іншим елементом який доповнював ці дні формування була розважальна програма. Письменник Гілберт Честертон казав: «Однією з найбільших таємниць християнства є радість». Тому окрім інтелектуального  та духовного збагачення  для молоді організовувалися різноманітні ігри та конкурси, естафети та спорт. Кожного вечора всі спільно співали та веселились.

          Надіємось що такого роду формаційні зустрічі допоможуть молодим людям найперше збагатитись особисто, як інтелектуально так і духовно, а також  заохотять молодь ділитися зі своїми друзями та близькими з отриманими тут знаннями та свідченням радості віри.

          Пресслужба Згоромадження

          Читай також

        • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.