Що Ісус говорив про гомосексуальність?

Читай також

  • Як на дітей впливає виховання гомосексуальною парою
  • Примусова гомосексуалізація — сучасна руйнівна тенденція статевого виховання
  • Нетрадиційна орієнтація: міфи і правда
        • Що Ісус говорив про гомосексуальність?

          «Чи могли б ви пояснити, чому Біблія говорить, що гомосексуальність – це велика проблема?» – запитує студент Мічиганського університету відомого християнського апологета та оратора Френка Турека. Ось що він відповів.

          У Біблії сказано, що гомосексуальна поведінка є гріхом, але не гомосексуальні почуття. Усі ми можемо мати тяжіння до чогось, що нам не слід робити. Є різниця між тяжінням та діями. Тож якщо є потяг до людини тієї жстаті і цьому людина піддається, то чинить гріх.

          Так каже Біблія. Можливо хтось скаже: Ісус ніколи не говорив про гомосексуальність. Ні, Він говорив про всю сексуальну аморальність, тому щоразу, коли Ісус вживав словосполучення “сексуальна аморальність”, то під цим словосполученням малося на увазі вся сексуальна поведінка поза подружжям – блуд, гомосексуальні звʼязки, зоофілія, інцест тощо. Ця фраза означала все це. Християни вірять у те, що вся Біблія написана під натхнення Святого Духа. 

          Ми маємо зі співчуттям ставитись до людей, які мають схильність до гомосексуалізму, цей потяг вони мають з дуже різних причин. Всі ми маємо якісь схильності, які можуть привести нас до гріха. Тому це не лише питання гомосексуалізму. Воно якраз має велику політичну складову у нашому суспільстві.

          То гомосексуальність можна прирівняти до згвалтування чи зоофілії?

          Не всі гріхи є однаковими. Ісус зазначав, що гріхи є різними. Фарисеям він казав, що вони акцентують увагу на деталі, нехтуючи важливішим – любовʼю і справедливістю. Є певна ієрархія гріхів. Гріх, повʼязаний із сексом, не є найбільшим з усіх, але це все одно гріх. У Біблії сказано, що будь-який секс поза шлюбом чоловіка та жінки є гріхом. Культура намагається говорити, що секс – це лише фізичне. Якщо б це було так, то чому людині гірше, якщо її хтось зґвалтує, аніж побʼє. Бо секс – це не лише про фізичне, тут є емоційна складова, моральна, біологічна. Секс як вогонь – якщо він буде в місці для вогнища, то зігріє. Але якщо буде не в належному місці – він спалить будинок. 

          Підготувала Тетяна Трачук

           

          Читай також

        • Як на дітей впливає виховання гомосексуальною парою
        • Примусова гомосексуалізація — сучасна руйнівна тенденція статевого виховання
        • Нетрадиційна орієнтація: міфи і правда
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 4.5 / 5. Vote count: 11

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)