Чому маємо бути вдячними за труднощі, які з’являються у нашому житті

Читай також

  • Ознаки зла
  • Священників УГКЦ Івана Левицького та Богдана Гелету звільнили з російського полону
  • «Усмішка української молоді є надією вашого народу», – брати Taize Блаженнішому Святославу
        • Чому  маємо бути вдячними за труднощі, які з’являються у нашому житті

          Проходячи життєві труднощі, часто в першу чергу ми намагаємося звинуватити когось іншого. Однак, не важливо звідки прийшла ваша проблема, у Бога на неї є наміри у вашому житті. Навіть коли ви робите дурниці, Бог може це використати. Навіть коли люди навмисно завдають вам біль, Він може це використати. Навіть коли диявол планує щось на шкоду вашому житті, Бог може допомогти отримати з цього благо для вас.

          Божі наміри більші за ваші проблеми і біль. У Нього є план! Необхідно дивитися поверх тимчасової болю і замість цього дивитися на користь, яку біль принесе згодом.

          У Посланні до Римлян 5: 3-4 написано: “Та й не тільки це, але ми хвалимось і в утисках, знаючи, що утиск виробляє терпеливість, терпеливість – досвід, а досвід – надію”

          Яка мета ваших труднощів і проблем? Бог бажає, щоб ви чогось навчилися. Кожен шторм — це школа, кожне випробування — вчитель. Кожен досвід— це навчання. Кожні труднощі — для вашого розвитку.

          Більшість з нас вчаться повільно. Якщо ви чогось не навчилися, Бог знову принесе це в ваше життя. Це знову повернеться, оскільки Він більшою мірою зацікавлений у вашому характері, ніж у вашому комфорті. Він більше зацікавлений побачити у вас Христа, ніж зробити ваше життя простішим.

          Можливо, ви зараз стоїте перед обличчям серйозної проблеми. Це може бути хвороба, або вина, або фінансові труднощі, або це розкол у стосунках. Чи є у Бога слово для вас, коли ви проходите ці труднощі? Бог говорить вам зараз: “Не здавайся! Рости! “Досягніть мети своєї проблеми — все більше стаєте тими, ким Він вас створив.

          “Бо те, що одну мить триває, – наше легке горе – готує нам понад усяку міру вічну ваготу слави” (2Корінтян 4: 17).

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Ознаки зла
        • Священників УГКЦ Івана Левицького та Богдана Гелету звільнили з російського полону
        • «Усмішка української молоді є надією вашого народу», – брати Taize Блаженнішому Святославу
          • Оціни

            [ratemypost]

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"