Читайте це, коли відчуваєте свою недостойність бути врятованими

Читай також

  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
  • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
        • Читайте це, коли відчуваєте свою недостойність бути врятованими

          „Хто на гору Господню зійде і хто буде стояти на його святому місці? Той, чиї безвинні руки й чисте серце; хто не пильнує розумом своїм пустого не присягає криво“ (Псалом 23: 3-4). Читаючи це, думаємо: „Так, я знаю це. Я недостойна, щоб увійти в Божу присутність, тому що я порушила так багато Божих заповідей!“. Повірте, всі ми такі!

          В Якова 2:10 сказано: „Бо хто ввесь закон дотримає, а прогрішиться лише в одному, – стає у всьому винуватий“. Тобто якщо ти порушив хоча б одну з Божих заповідей, ти винен у всіх, тому що це не окремі заповіді, вони є єдиним Законом. Ти винен в порушенні всього Закону.

           

          І це може призвести до такого розчарування, що жодна людина на Земля не має шансів стати досить достойною, щоб увійти в Божу присутність. Адже ні у кого з нас руки не є чисті.

           

          Концепція чистих рук — це юридичний термін, який означає, що ви стоїте перед судом абсолютно невинним. Немає жодних порушень, у яких суд міг би звинуватити вас.

           

          Тож, коли відчуєте себе недостатньо достойними, порозмірковуйте над цими вісьмома віршами, які нагадають вам, що кров Ісуса дає шанс кожному!

           

          1. „Невже ж забуде молодиця своє немовля? Не матиме жалю до сина свого лона? Та хоча б вона й забула, я тебе не забуду. Глянь! Я записав тебе в себе на долонях, мури твої завжди передо мною.“ (Ісаї 49: 15-16).

           

          1. „Я певний того, що хто розпочав у вас добре діло, він його й закінчить аж до дня Христа Ісуса.“ (Филип’ян 1: 6).

           

          1. „Бо я певний, що ні смерть, ні життя, ні ангели, ні князівства, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні висота, ні глибина, ані інше якесь створіння не зможе нас відлучити від Божої любови, що в Христі Ісусі, Господі нашім.“ (Римлян 8: 38-39).

           

          1. „Благословен Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що благословив нас із неба всяким духовним благословенством у Христі. Бо в ньому він нас вибрав перед заснуванням світу, щоб ми були святі й бездоганні перед ним у любові. Він призначив нас наперед для себе на те, щоб ми стали його синами через Ісуса Христа, за рішенням своєї доброї волі, на хвалу слави своєї благодаті, якою він обдарував нас у любім своїм Сині.“ (Ефесян 1: 3-6).

           

          1. „Сам цей Дух свідчить разом із нашим духом, що ми – діти Божі; а коли діти, то й спадкоємці ж Божі – співспадкоємці Христа, якщо ми страждаємо разом із ним, щоб разом з ним і прославитися.“ (Римлян 8: 16-17).

           

          1. „Я бо прощу їхню провину, гріха їхнього не згадуватиму більше“ (Єремії 31:34).

           

          1. „Нема, отже, тепер ніякого засуду для тих, що в Христі Ісусі“ (Римлян 8: 1).

           

          1. „Гляньте на птиць небесних: не сіють і не жнуть, ані не збирають у засіки, а Отець ваш небесний їх годує! Хіба ви від них не вартісніші?“ (Матея 6:26).

           

          Підготувала за перекладами Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
        • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"