10 звичок, які заощадять ваш час

Читай також

  • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
  • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
  • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
        • 10 звичок, які заощадять ваш час

          Від цих порад розпорядок вашого дня, можливо, не зміниться, однак з’явиться значно більше сил та ентузіазму.

          Буває, що ловимо себе на думці: працюємо сім днів на тиждень і ще залишається багато чого, чим можна би було зайнятись.  Як зберігати батарейку зарядженою і заощаджувати час і чи це взагалі можливо.

          Так, якщо дотримуватись цих простих порад.

          Дякуй

          Це може видаватись аж надто банальним, але вміння дякувати суттєво покращує якість нашого життя. Дякуй Богові за усі виклики, які трапляються в житті, бо вони роблять нас сильнішими. І роби це щонайменше з десяток разів на день. Знайди сьогодні, за що маєш дякувати.

          Молися. Часто

          Молитва не мусить завжди бути медитативною. Варто молитись за кожну справу впродовж дня. Проси про захист щоразу, коли сідаєш до авта, дякуючи за обід, за людей, яких зустрів впродовж дня, проси, щоби день вдався “нехай буде воля Твоя”. Кожного разу, коли чуєш звук швидкої допомоги, молися за тих, хто всередині карети.

          Живи миттю

          Молячись часто і дякуючи, живемо тут і зараз. Однак дуже легко загубити такий спосіб. Слід бути тут і тепер, радість від життя втрачаємо щоразу, коли починаємо заглядати у минуле або зазираємо у майбутнє.

          Харчуйся добре і пий воду

          Те, що ми їмо, дає нам енергію. Спробуй розпочати день із овочів з яєшнею і побачиш, що почуватимеш себе краще, аніж коли поснідаєш чимось некорисним. Наше здоров’я має більший вплив на емоційний, психічний та інтелектуальний стан, ніж нам здається. Обирай завжди найкраще для іжі і пий багато води.

          Рухайся і займайся спортом

          Не кажи, що не маєш часу. Знайди його. Якщо не знайдеш його на спорт, то знайдеш на поганий сон і проблеми зі здоров’ям, на візити до лікаря. Займайся щодня бодай по півгодини. І це мінімум!!!

          Дбай про сон

          Як би це було не дивно, але в теперішньому світі слід відстоювати своє право на сон. Спати краще не однакову кількість годин, а в один і той же час лягати і вставати. Така звичка допоможе краще себе почувати, коли раптом випала нагода спати менше.

          Приймай вітамін D

          Або якнайбільше сонця, яке живить нас і додає сил!

          Відмовся від цукру 

          Назовсім. Цукор і солодощі надто негативно працюють у нашому організмі. без цукру твоє життя буде менше складатися зі стресів, тіло здоровіше, а фігура – стрункіша.

          Щонайменше кофеїну

          Здається, що саме кава нас заряджає. Однак надмірне її споживання не надто добре впливає на наш організм. Тому тут варто вмикати мізки і пити кави щонайменше.

          Знайди час для ігор

          Іноді ігри здатні впоратись з проблемами краще, ніж ліки. Знайди час впродовж дня для того, щоби відчути себе дитиною – склади пазли, пострибай на батуті. Це так важливо і потрібно для нас, а скільки часу на це виділяємо?

           

          Адаптація Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • Наскільки ми послідовні у своїх думках, словах, учинках та як цього досягнути
        • Як пізнання себе допоможе сприймати ближніх
        • Владика Венедикт пояснив, як пов’язані гроші і життя
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)