5 небезпечних сигналів перед шлюбом: задумайтесь!

Читай також

  • Ці два ключові вміння визначають, готова людина до відносин у парі, чи ні
  • Одна річ, яка здатна убити будь-яке подружжя
  • Наскільки щасливий ваш шлюб: готові чесно відповісти на ці запитання?
        • 5 небезпечних сигналів перед шлюбом: задумайтесь!

          Чи траплялось вам дивитися на пару, яка ось-ось планує заручитись чи одружитись із думкою: «О, ні, благаю! Не робіть цього!», оскільки вам видно червоні сигнали небезпеки, що свідчать про нездоровий стан їхніх стосунків.

          Чому так: людині ззовні такі очевидні ознаки шляху до нездорового шлюбу, і при цьому їх зовсім не помічає сама пара? Неусвідомлене невігластво, а іноді і найчистіша дурість часто заважають парам ясно побачити свої відносини і в гірших ситуаціях приводять до шлюбу, який стає шляхом болю.

          Ось кілька сигналів про небезпеку, які потрібно перевірити і всерйоз зупинитися, звернувши увагу на них до того, як скажеш: «Так».

          Якщо хтось говорить, що любить тебе, але відмовляється поважати, то значить він бреше.
          Можна навести такий приклад: «Якщо ти мене любиш, ти будеш займатися сексом зі мною». Істина ж у тому, що якби він любив, то він захищав би твою цнотливість! Якщо він ставиться до тебе без пошани, то найбільш імовірно, що він думає і говорить не від серця, а від імені гормонів, що вийшли з-під контролю.

          Ніколи не виходь заміж, не бери за жінку людину, щоб змінити або виправити її; це ніколи не спрацьовує!
          Якщо у нього / неї є серйозні проблеми, над якими треба працювати: порнографія, алкоголізм, наркотики, шахрайство, обман тощо., то вони стануть тією реальністю, з якою ти одружишся. Це може бути важко, але якщо так воно і є у тебе, то пора тобі зустрітися віч-на-віч з цими фактами. Одружитися з кимось, щоб стати його рятівником – це поганий план, який приведе до страждання! Крім того, шлюбом не виправляються серйозні залежності і нездорові стани. Я не кажу, що людина з бурхливим минулим не придатна для шлюбу. Я лише кажу, що якщо людина не готова дивитися на ці проблеми і вирішувати їх, то ви забезпечите біль у своєму шлюбі. Навпаки, виберіть того, хто докладає великих зусиль, щоб стати здоровим поряд з вами.

          Кажуть, любов сліпа, однак, істина в тому, що вона по-дурному сліпа!
          Тому це наказ: майте довкола себе мудрих людей, яким ви даєте можливість говорити про ваші романтичні відносини. Якщо ваша “друга половина” не відкрита для зворотного зв’язку і порад мудрих людей навколо вас, то це червоний сигнал небезпеки. Задумайтесь над цим; якщо ви на порозі прийняття найважливішого рішення в вашому житті, то не слухати мудрих людей – це по-дурному сліпо і небезпечно.

          Дівчата, як би хлопець не ставився до своєї мами, ймовірно саме так він буде ставитися до вас, коли ви вийдете за нього заміж. Чоловіки, як би дівчина не відносилася до свого батька, ймовірно саме так вона буде ставитися до вас у шлюбі.
          Існують винятки із цього правила, але воно правдивіше, ніж вважає більшість. Якщо ваш партнер ставиться до своєї мами або батька з неповагою, то ймовірно саме так він буде ставитися і до вас. Це попереджувальний сигнал, над яким треба задуматися, бо повага мусить бути у стосунках.

          Дівчата, ідея завагітніти для того, щоб хлопець залишився з вами, ніколи не спрацьовує!
          Так само як і ідея народжувати дітей, щоб «залатати» шлюб. Використовувати дитину як лейкопластир – це дійсно погана ідея, зрештою, чи хочеться вам бути в шлюбі з тим, кого ви змусили там бути? Хіба ви не достойні бути обраними кимось за те, ким ви є?

          Щось з усього цього може звучати різко, але це тому, що я ділюся мудрістю, яка в підсумку захистить вас від страждань. Якщо ви зараз у відносинах, в яких присутні навіть деякі з цих сигналів про небезпеку, то я прошу вас знайти мудру пораду у кількох наставників.

          Якщо вам потрібно прийняти важке рішення і розірвати хворобливі відносини, то я молюся про благодать, силу і сміливість для вас сьогодні. Спочатку це може принести біль, але я обіцяю вам, що дочекатися здорового шлюбу варто, а не незріло застрибувати в який-небудь, просто тому, що зараз вам добре.

          Адаптація Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • Ці два ключові вміння визначають, готова людина до відносин у парі, чи ні
        • Одна річ, яка здатна убити будь-яке подружжя
        • Наскільки щасливий ваш шлюб: готові чесно відповісти на ці запитання?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)