Гості, декорації, розваги: про що насправді варто пам’ятати перед весіллям?

Читай також

  • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
  • 5 біблійних віршів, коли ви сердитеся на свого чоловіка чи дружину
  • «Спланований секс – це добре»
        • Гості, декорації, розваги: про що насправді варто  пам’ятати перед весіллям?

          Великий план

          За рік, пів року чи коли маєте намір почати планування свого весільного дня, не полінуйтесь виділити час для того, щоби разом сісти і спланувати свій день – до найменших деталей. Варто взяти для цього великий аркуш паперу – і усе до найдрібнішого на ньому розписати. І що дуже важливо – робити це удвох, бо коли до цього процесу приєднується будь-хто сторонній, проблеми лише додаються.

          Гості, столи, декорації… Все розпишіть і усе проговоріть. І використайте кожну нагоду для того, щоби поговорити на інші теми, обговорити плани на майбутнє. До прикладу, коли говорите про столик для дітей на весіллі, запитайте одне в одного, а скільки своїх дітей хотілось би вам мати? Або коли обираєте страви – розпитуйте одне одного, а хто готуватиме у вашій майбутній сім’ї?

          Використайте цей час приготувань для того, щоби торкнутись чогось глибшого, дізнатись щось нове про свого обранця, закласти основи, відповісти на питання, які до того не ставили.

          Передподружні науки

          Для всіх пар, які готуються до шлюбу, обов’язковим є пройти такі науки. Але не варто робити це для факту, коли навпаки можна скористатись з досвіду цікавих викладачів. Знайдіть для себе таке навчання, яке збагатить вас обох і буде насолодою, а не обтяжливим “треба”.

          Чистота

          Так, ми живемо у світі, де чистота до шлюбу – це щораз то менш поширене явище. Але християни повинні розуміти, чому Бог закликає нас до збереження чистоти та відсутність інтимних стосунків до шлюбу. Навіть якщо ваші стосунки складаються по-іншому, зробіть перерву – зачекайте до першої шлюбної ночі, щоби відновити відчуття неймовірної радості від єднання, взаємного пізнання, відкриття нового одне в одному.

          Запросіть своїх друзів

          Запросіть своїх друзів та знайомих до спільної підготовки до вашого свята – це не спроба зробити свято чиїмись руками. Ні, це спроба об’єднати людей довколо спільної радісної дати. Нехай хтось допоможе із запрошеннями, хтось з декораціями, розвагами тощо. Тоді це буде справді спільне і радісне святкування.

          Сповідь перед шлюбом

          Так, сповідь перед прийняттям Тайни Подружжя – теж обов’язок. Нехай це не буде буденною галочкою, може саме ця сповідь – новий старт у твоєму житті, може саме вона стане відліком нового життя, насамперед духовного. Знайди того сповідника, з яким сповідь бути найбільш відвертою та щирою.

          Так важливо ще до шлюбу, під час планування весілля у вас відбулося найважливіше – ви навчились говорити одне з одними і шукати компроміси, прислухаючись одне до одного. Бо саме так ми вчимося того, що буде, власне, опісля вінчання.

          Підготувала Тетяна Трачук

           

          Читай також

        • «Подружжя – це невпинна подорож двох»
        • 5 біблійних віршів, коли ви сердитеся на свого чоловіка чи дружину
        • «Спланований секс – це добре»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)