Змініть музику в своїй голові

Читай також

  • Священників УГКЦ Івана Левицького та Богдана Гелету звільнили з російського полону
  • Презентація книги сестри Антонії Шелепило «Плани на завтра. Старий Завіт: Нові лінзи для Божого Слова»
  • Знову з’явилася можливість пройти курс «Документи Католицької Церкви про шлюб та сім’ю»
        • Змініть музику в своїй голові

          «І всяку гордість, що повстає проти спізнання Бога, і беремо в полон усякий розум на послух Христові» (2 Коринтян 10: 5).

          Ось хороша новина: ваш мозок зберігає все. І погана новина: ваш мозок зберігає все. Ваш мозок не може відрізнити уявне від реального. Він приймає і правду, і неправду.

          Ви зберігаєте в своєму мозку всіляке сміття. І, розумієте ви це чи ні, часто базуєте свої рішення на цьому смітті.

          Коли ви були дитиною, дорослі говорили щось, у що ви беззастережно вірили, тому що вони були авторитетом для вас. Можливо, вони сказали, що ви недостатньо гарні чи що ви нічого не доб’єтеся в життя. Тоді це була брехня, і зараз це брехня. Але ви все одно повірили їм!

          Вам потрібно змінити саундтрек, який звучить у вашому розумі. Замість того, щоб слухати те, що засноване на брехні, вам необхідно слухати істину Божого Слова.

          У Римлян 12: 2 сказано: «І не вподібнюйтеся до цього світу, але перемінюйтесь обновленням вашого розуму, щоб ви переконувалися, що то є воля Божа, що добре, що вгодне, що досконале». Як ви змінюєте свій спосіб мислення? Ви слухаєте саундтрек істини.

          Попросіть Бога зцілити ваші спогади. Скажіть Богу: «Мені потрібно зцілити ці спогади відкидання, гріха, образи, провини і образи. Вони завдають мені біль. Будь ласка, Господи, зціли мене ».

          Наповнюйте свій розум Божим Словом. Що більше істини ви приймаєте в свій розум, то більше брехні відштовхуєте. Замість того, щоб проводити свій час за переглядом телевізора, наповніть свій розум Божим Словом.

          Боже Слово каже, що ви улюблені «Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним» (Йоана 3:16), здатні «Бо його Божа сила дала нам усе до життя та побожности, завдяки спізнанню того, хто нас покликав своєю славою та силою!» (2 Петра 1: 3), цінні «Хіба п’ять горобців не продаються за два шаги? А ні один з них не забутий у Бога» (Луки 12: 6), прощені «Як далеко схід від заходу, так віддалив він від нас злочинства наші» (Псалом 103: 12) і корисні «для вдосконалення святих на діло служби, на будування Христового тіла» (Ефесян 4:12).

          Дозвольте цьому посланню стати саундтреком в своєму житті, і Бог змінить ваші думки.

          Поміркуйте над цим:

              Який «саундтрек» з вашого минулого ви схильні програвати знову і знову в своїх думках?

              Що говорить Боже Слово про брехню, яку ви продовжуєте слухати?

              Як ви можете виробити звичку вивчати і запам’ятовувати Боже Слово?

          Адаптація Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Священників УГКЦ Івана Левицького та Богдана Гелету звільнили з російського полону
        • Презентація книги сестри Антонії Шелепило «Плани на завтра. Старий Завіт: Нові лінзи для Божого Слова»
        • Знову з’явилася можливість пройти курс «Документи Католицької Церкви про шлюб та сім’ю»
          • Оціни

            [ratemypost]

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"