Молитва до св. Тадея у важких обставинах життя

Читай також

  • Чому св. Юда є покровителем безнадійних справ?
  • Коли варто починати вчити дітей молитися?
  • «Не цілуйте рук, а краще виконуйте свою роботу». Сім історій про Йосифа Сліпого
        • Молитва до св. Тадея у важких обставинах життя

          Сьогодні, 2 липня, вшановуємо пам’ять святого Юди Тадея, захисника і порадника у складних життєвих ситуаціях.

          Молитва

          Святий Тадею! Ти мав щастя належати до сім’ї Христа Спасителя, преславний апостоле й мученику. Ти яснієш великими чеснотами, вірний заступнику тих, що тебе прославляють і до тебе з довір’ям припадають! Ти опікун і заступник наш у найтрудніших обставинах. Тому стаю перед тобою і благаю з глибини мого серця:

          Прийди на поміч мені своїм могутнім заступництвом, бо ти маєш від Бога ласку приходити зі скорою поміччю тим, хто втратив уже всяку надію на порятунок. Глянь на мене ласкаво!

          Моє життя – життя хрестів, а дні мого життя – море терпінь. Дороги життя мого вкриті терням і кожна хвилина його – свідок сліз і зітхань. А на збільшення мого нещастя чорні думки вкрадаються до мого серця. Неспокій, малодушність, брак довір’я, навіть розпука тиснуться до серця. Провидіння закрите перед очима моїми, і віра хитається в серці моїм. такі думки впроваджують мене у чорні хмари смутку. Не залиши мене в такому тяжкому стані, а прийди з поміччю мені!

          Прошу тебе покірно: Глянь милосердно на мене і не погорди моїм проханням. Хай довір’я моє не буде зраджене! Тебе обдарував Бог ласкою приходити на поміч тим, хто потрапив у безнадійне становище. Тому і я, що теж опинився у скруті, прошу тебе про заступництво перед Христовим Спасителем. Усе життя моє складати буду тобі мою подяку і прославлятиму ім’я твоє та шануватиму тебе як мого особливого опікуна. Дякувати буду Богові за ласки, одержані через твоє посередництво, і щосили моєї ширити буду славу імені твоєму. Амінь. 

          Читай також

        • Чому св. Юда є покровителем безнадійних справ?
        • Коли варто починати вчити дітей молитися?
        • «Не цілуйте рук, а краще виконуйте свою роботу». Сім історій про Йосифа Сліпого
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Коментарі

              • paul finch    28.04.2021 о 08:57

                A promo code is an attractive tactic for e-commerce, with many customers lured into buying by the temptation of a big discount. Google ads code as the world’s leading paid advertising platform, it’s no wonder that there is talk of a Google Ads promo code.

              • Вікторія    22.04.2021 о 00:49

                ..

              • Юда-Тадей, дякую тобі за те що живу.

              • Людмила    15.04.2021 о 08:14

                Слава Ісусу Христу. Я Молилася до Святого Тадея і до Святої Марти, коли мені було дуже тяжко і мені Бог допоміг. Зараз знов маю тяжкі часи. Молюся і сподіваюсь на Боже милосердя. Моліться і вам Бог допоможе.

                • paul finch    28.04.2021 о 08:58

                  A Google Ads promo code is a computer-generated code that offers shoppers discounts on purchases when used at checkout. Google ads code in addition, it also provides advertisers with free credit to use on their Google Ads account.