Чоловіки прагнуть, щоби їхні дружини знали про них це

Читай також

  • ДіяТи. Самооцінка українців і те, як це впливає на нас як націю. Марія Тракало
  • ДіяТи. Як відбудувати особисту цінність: як гідність жінки впливає на сімʼю. Наталія Заставецька
  • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
        • Чоловіки прагнуть, щоби їхні дружини знали про них це

          Стосунки – це складна щоденна праця обох. Іноді навіть десятків спільно прожитих років не вистачає для того, щоби пізнати і до кінця зрозуміти один одного.

          Підібрані нижче тези – у жартівливому тоні намагаються донести до жінок деякі особливості суто чоловічих логіки та поведінки.


          Ми не знаємо, що ми «відчуваємо» про речі / ситуації, ми знаємо тільки те, що ми «думаємо» про речі / ситуації. Коли ви запитуєте нас, що ми «відчуваємо»,  наш процесор зависає, і нам потрібно вимкнути всю систему для перезавантаження, щоб ми змогли знову говорити. Ось про що говорить наш порожній погляд в цей момент!

          Наш мозок більше схожий на Твіттер, ніж Фейсбук; ми не можемо обробляти більше ніж приблизно 144 символів зараз. Саме тому ми опускаємо деталі, щоб дістатися відразу до суті.

          Нам потрібні тільки факти; вся інша інформація є непотрібною і небажаною!

           Якщо нам не треба чогось завойовувати, щось долати, когось захищати або будувати, то це нам нецікаво.

          Нам потрібні інструменти – і неважливо будемо ми використовувати їх чи ні. Нам завжди потрібен найбільший двигун, найбільша кількість кінських сил, найшвидше що-небудь … СИЛА – ЦЕ ВСЕ … АХ!

          Звичайно, ми думаємо про секс ввесь час! Бог дав нам відповідальність за населення планети, і ми приймаємо цей виклик серйозно.

          Ми на цій планеті, щоб направляти і лагодити що-небудь. Навіть Ісус був теслею, перш ніж Він став нашим Спасителем. Тому коли ви ділитеся з нами проблемою, яку ви не хочете, щоб ми вирішили, це те ж саме що піти в ресторан, аби просто подивитися на столові прибори.

          Звісно, ми збираємося підняти наші розкидані шкарпетки і білизну, лиш просто даємо їм можливість провітритись декілька днів, щоб вони не надто зіпсували повітря в пральній машині.

          Ми завжди бачимо червоне світло світлофора і плануємо зупинитися, але ж воно може різко переключитися на зелене, тому ми чекаємо до останнього моменту, перш ніж натиснути на гальма, адже навіщо ж даремно зношувати гальмівні колодки? І так, це важливо, щоб ми під’їхали до наступного світлофора швидше, ніж всі інші … Ми ПЕРЕМОГЛИ … Ми любимо змагатися.

          Ми не «граємо» у відеоігри. Це симулятор життя, в якому ми практикуємо навички захисту наших дружин і дітей від ворогів. Бо ми завжди повинні бути готові!

          У нас немає жіночності! 

          Ми напружуємо м’язи нашого тіла, дивлячись у своє відображення в дзеркалі для того, щоб допомогти вам, жінкам, відчувати себе в безпеці.

          Нам легше обмірковувати і вести тривалі розмови без зорового контакту. Ми вас слухаємо,  правда.

          Ми не драматизуємо; коли ми хворі, нам важливо, щоб всі наші рідні були поруч з нами … Саме чому ми так голосно стогнемо.

          Діти були різкими і грубими з нами; вони перші розпочали це все!

          Звичайно, ми збираємося винести сміття, ми просто чекаємо, щоб пакет був сповнений вщерть, тому що тоді нам не доведеться витрачати зайві мішки для сміття.

          Ми не «кричимо на телевізор,» ми хвилюємось за захисника.

          Ваше волосся завжди виглядає чудово, і це плаття вас не повнить. Ваше волосся завжди виглядає чудово, і це плаття вас не повнить теж. Ваше волосся завжди виглядає чудово, і вам личить  будь-який одяг, і не тільки ця сукня. (Запам’ятайте ці рядки.)

          Ми просимо вибачення за те, що зробили те, чого не повинні були робити, і що не зробили того, що повинні були зробити. Включно зі сказаними фразами, які ми не повинні були говорити, і несказаними, які ми повинні були сказати. 

          Включно зі святами, які пропустили, зокрема дні народження, ювілеї, і день, коли ми зустрілися. Дуже шкодуємо! 

          Все це написано в жартівливій формі і тільки частково правда!

          Адаптація Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • ДіяТи. Самооцінка українців і те, як це впливає на нас як націю. Марія Тракало
        • ДіяТи. Як відбудувати особисту цінність: як гідність жінки впливає на сімʼю. Наталія Заставецька
        • «Як досягти гармонії у стосунках?» ― онлайн-курс від «Покликані до любові»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)