Завдяки небайдужим людям на потребу мешканців Херсону зібрали три фури питної води, одну – вже відтранспортували

Читай також

  • #СпоЖити їде в Одесу, щоб говорити про безпЕКОлогію
  • #СпоЖити проведе в Одесі проєкт БезпЕКОлогія
  • За_Пости. 4/7 Манна
        • Завдяки небайдужим людям на потребу мешканців Херсону зібрали три фури питної води, одну – вже відтранспортували

          Сьогодні, в час, коли бачимо таку величезну жертовність воїнів, волонтерів і всіх людей, які готові в час болю і жаху прийти на допомогу, підтримка ініціативи в межах екопросвітницького проєкту СпоЖити Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ стала ще одним свідченням, як на практиці реалізовується Божа заповідь «Любіть ближнього свого, як самого себе».

          Лише за одну ніч, відколи заступник голови ПКуСМ отець Роман Демуш у своєму блозі закликав об’єднатися, щоб допомогти людям у Херсоні, які постраждали від потопу через вороже знищення Каховської ГЕС, вдалося зібрати кошти на 16 000 пляшок води. Її вже сьогодні встигли відправити до Херсона, де через парафію УГКЦ роздаватимуть тим, хто має потребу в цій допомозі.

          Митрополит Василій (Семенюк) Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський благословив вантаж та водіїв на щасливу дорогу.

          ― Ми дуже раді, що так багато людей доброї волі відгукнулися на наш запит. Особливо тішить, що до нашої ініціативи доєдналася молодь, адже саме від її свідомості залежить, яким буде майбутнє нашої держави. Це ще раз підкреслює міць нашого суспільства. Ми вдячні всім, хто підтримав цю ініціативу. Це лише перша з трьох фур, яку відправлять у Херсон! ― наголосив отець Роман Демуш.

          Воду закупили в ТОВ «Агроком», яке діє при Марійському Духовному Центрі «Зарваниця». А також, завдяки небайдужим людям, вже зібрано кошти на ще дві фури води.

           

          Читай також

        • #СпоЖити їде в Одесу, щоб говорити про безпЕКОлогію
        • #СпоЖити проведе в Одесі проєкт БезпЕКОлогія
        • За_Пости. 4/7 Манна
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"