Святе Письмо з розважанням на 1 липня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 1 липня

          Послання до Римлян 5:17-6:2

          17 Бо коли через переступ одного смерть царювала через одного, то тим більш ті, що одержують щедро ласку і дар оправдання, царюватимуть у житті через одного Ісуса Христа. 18 І як через переступ одного на всіх людей прийшов засуд, так через чин справедливости одного на всіх людей приходить життєдайне оправдання. 19 Бо як через непослух одного чоловіка багато людей стали грішниками, так через послух одного багато людей стане праведними. 20 Закон же прийшов, щоб збільшився переступ, а де збільшився гріх, там ще більшою стала ласка, 21 щоб як панував гріх зо смертю, так панувала й ласка через оправдання на вічне життя, через Ісуса Христа, Господа нашого. 1 Що ж скажемо, чи зостанемося у грісі, щоб збільшилася ласка? О ні! 2 Ми, що вмерли для гріха, як нам у ньому далі жити?

          Євангелія від Матея 9:14-17

          14 Тоді приступили до нього учні Івана й кажуть: – Чому ми й фарисеї постимо, а твої учні не постять? 15 Ісус відповів їм: – Чи ж личить весільним гостям сумувати, поки молодий з ними? Надійдуть дні, коли від них візьмуть молодого, і тоді будуть постити. 16 Ніхто не пришиває латки з нової тканини до старої одежі, бо латка в одежині збіжиться, і діра стане гірша. 17 І не вливають нового вина в старі бурдюки, а то бурдюки тріснуть, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; а вливають молоде вино в нові бурдюки, і одне й друге збережеться.


          В житті кожного християнина Ісус завжди є прикладом жертовності та відданості. Він щодня вчить нас бачити більше у собі та у своєму ближньому.

          Цікаво звучать Ісусові слова: “Чи ж личить весільним гостям сумувати, поки молодий з ними?”

          У світі, в якому живемо зараз, маємо вчитись бути радісними, бо Ісус – поруч. Він не залишає нас напризволяще, але завжди чекає запрошення у наше життя.

          Часто можемо зустрітись зі стереотипним баченням християнина як того, хто сумує і постійно постить із стражденним виразом обличчя. Але це не так. Христове воскресіння дарує нам джерело постйної незмірної радості.

          Господь з нами! Вчімось бачити Його долоні у кожній справі наших буднів. Амінь.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.