Святе Письмо з розважанням на 5 жовтня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 5 жовтня

          Послання до Галатів 6, 2-10.

          2. Носіте тягарі один одного, і так виконаєте закон Христа. 3. Як хто гадає, що він є чимсь, бувши нічим, обманює себе самого. 4. Кожен нехай добре провіряє своє діло, і тоді матиме чим хвалитися тільки в собі, а не в іншому. 5. Кожний бо власний тягар нестиме,

          6. Хто вчиться слова, хай ділиться своїм добром з тим хто його навчає. 7. Не обманюйте себе самих: з Богом жартувати не можна. Що хто сіє, те й жатиме. 8. Хто бо сіє в тілі, той з тіла жатиме зотління; хто ж сіє в дусі, той від духа жатиме життя вічне. 9. Робімо добро без утоми; у свою пору, як не підупадемо, жатимемо. 10. Отже, поки маємо час, робімо добро всім, а зокрема братам у вірі.

          Євангеліє від Марка 7, 14-24.

          14. І прикликавши знову народ, промовляв до нього:

          15. – Слухайте мене всі й розумійте! Нема нічого зовнішнього для людини, що, входячи в неї, могло б її осквернити; те, що виходить з людини, те осквернює людину. 16. Хто має вуха слухати, хай слухає.

          17. І коли він увійшов до хати, дальше від народу, учні спитали його про притчу. 18. Він каже їм:

          – І ви ще такі недотепні? Не розумієте, що все, що входить у людину ззовні, не може її осквернити? 19. Воно бо не входить в її серце, лише в живіт і виходить геть на належне йому місце.

          20. Таким чином, він об’явив чистими всі страви. Сказав, що те, що виходить з людини, те осквернює людину. 21. З нутра бо, з серця людини, виходять недобрі намисли, розпуста, злодійство, душегубство, 22. перелюби, загребущість, лукавство, обман, безсоромність, заздрий погляд, наклеп, гордість, безум. 23. Уся ця погань виходить із нутра й осквернює людину.

          24. І вирушивши звідти, пішов у сторони Тиру та Сидону. Увійшовши ж в один дім, не хотів, щоб довідався хто про те, але не міг cкритися.


          Носіте тягарі один одного, і так виконаєте закон Христа

          Яка проста істина і як багато у ній того, чого ми не сприймаємо навідріз. Світ не сповнений альтруїзмом, комфорт та егоїзм – ось те, що є першим для цього світу.

          Але у християнстві все доволі просто: кожен з нас відповідає за ближнього. Ми ніколи не зможемо бути до кінця щасливими, якщо закриємось у собі і своїх проблемах. Рано чи пізно така замкнутість почне нас руйнувати.

          Сьогоднішній день дає мені тих людей, яким я маю так чи інакше допомогти, розрадити, посидіти мовчки чи дати порaду. Це і є тягар іншого – коли допомогти його нести – стає легше обом.

          Ісус завжди готовий нести наші тягарі, і в кожному, хто є поруч, Ісус готовий нести тягарі.

           

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Коментарі