Святе Письмо з розважаннями на 6 липня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
        • Святе Письмо з розважаннями на 6 липня

          Послання Апостола Павла до Римлян 12, 4-5; 15-21.

          4. Браття, як в одному тілі маємо багато членів і всі члени не виконують ту саму роботу, 5. отак і ми численні – одне в Христі тіло, кожен – один одному член.

          15. Радуйтеся з тими, що радуються; плачте з тими, що плачуть. 16. Між собою будьте однієї думки, про високе не мудруйте, але до скромного нахиляйтеся; не будьте мудрі самі перед собою. 17. Нікому злом за зло не віддавайте; дбайте перед усіма людьми про добро. 18. Коли можливо, оскільки це від вас залежить, будьте з усіма людьми в мирі. 19. Самих себе не відомщайте, любі, але дайте місце гніву Божому, написано бо: мені належить помста, я відплачу, каже Господь. 20. Але коли твій ворог голодує, нагодуй його; і коли має спрагу, напій його, бо, роблячи це, ти нагромаджуєш йому на голову розпалене вугілля. 21. Не дозволь, щоб зло тебе перемогло, але перемагай зло добром.

          Євангеліє від Матея 12, 9-13.

          9. Одного разу увійшов Ісус у юдейську синагогу. 10. А був там чоловік з сухою рукою. І вони, щоб обвинуватити його, спитали, кажучи:

          – Чи можна зціляти в суботу?

          11. Він сказав до них:

          – Чи є який між вами, що, маючи одну вівцю, не візьме її і не витягне, коли вона впаде в суботу в яму? 12. А скільки ж чоловік над вівцю вартніший! Тим то і в суботу можна добро чинити.

          13. Тоді сказав до чоловіка:

          – Простягни твою руку!

          Простягнув той, і вона стала здорова, як і друга.


          Не дозволь, щоб зло тебе перемогло, але перемагай зло добром.

          Навіть якщо програєш битву – не програй війни за свою душу. Ми помиляємось, іноді помилки великі і страшні, але поки ми на землі – маємо боротись за небо.

          Ніхто з нас, одного разу зійшовши з правильного шляху, не мусить іти поганою дорогою ввесь час. Завжди є можливість повернутись до доброго. Зло постійно атакує і нищить людину, але добро здатне лікувати та загоювати.

          Не біймося починати все з початку, просити у Бога сил, щоби встати. Наші огріхи – це також досвід, але якщо ми сприймаємо їх і виправляємо, то стаємо міцніші у боротьбі.

          Бог з нами, хто проти нас?

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.