Святе Письмо з розважанням на 1 лютого

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 1 лютого

          До Тимотея другого послання святого апостола Павла читáння.

          2 Тим. 292 зач.; 2, 1-10.

          1. Сину Тимотею, зміцнюйся у благодаті, що в Христі Ісусі. 2. Що ти чув від мене при багатьох свідках, те передай вірним людям, які будуть здібні й інших навчити. 3. Перенось, отже, зо мною труди як добрий воїн Христа Ісуса. 4. Ніякий вояк не встряває у справи життя цього, як хоче догодити тому, хто його найняв на службу. 5. І коли хто бореться, не отримує вінка, як не бореться згідно з правилами. 6. Хліборобові, що працює, належиться перша частка у плодах. 7. Зрозумій, що кажу, і Господь дасть тобі розуміння у всьому.

          8. Пам’ятай про Ісуса Христа, що воскрес із мертвих, з роду Давида, згідно з моїм євангелієм, 9. за яке я страждаю аж до кайданів, немов злочинець. Але слова Божого зв’язати не можна. 10. Тому все терплю ради вибраних, щоб і вони осягли спасіння, що в Христі Ісусі, з вічною славою.

          Від Луки святого Євангелія читáння.

          Лк. 63 зач. 12, 2-12.

          2. Сказав Господь: Нічого нема схованого, що б не відкрилось, і скритого, що б не виявилось. 3. Ось чому те, що ви сказали потемки, почується при світлі; і те, що ви говорили на вухо по сховках, оголоситься на крівлях.

          4. Кажу вам, моїм друзям: не бійтесь тих, що убивають тіло, і потім більш нічого зробити не можуть. 5. Покажу вам, кого треба боятись: бійтесь того, що, вбивши, має владу вкинути у пекло. Так, кажу вам: того бійтесь.

          6. Хіба п’ять горобців не продаються за два шаги? Та ні один з них не забутий у Бога. 7. Ба навіть і волосся на голові у вас усе пораховане. Не бійтесь: ви вартніші за багатьох горобців.

          8. Кажу вам: кожен, хто визнає мене перед людьми, і Син чоловічий визнає його перед ангелами Божими.

          9. Хто ж мене відречеться перед людьми, того і я відречуся перед ангелами Божими.

          10. І всякому, хто скаже слово проти Сина чоловічого, проститься йому; а тому, хто хулитиме Святого Духа, не проститься.

          11. Коли вас приведуть у синагоги, до урядів та до влади, не клопочіться тим, як або що маєте відповідати, або що маєте казати, 12. бо Дух Святий навчить вас тієї години, що треба говорити.


          Луки 12, 2: ”Нічого нема схованого, що б не відкрилось, і скритого, що б не виявилось”

          Є люди, які перетворюють своє життя в суцільну таємницю. Створюють ілюзію для тих, хто їх оточує, інколи й самі починають вірити в цю вдаваність. Бажання створити „красиву картинку“ врешті призводить до того, що вони перестають бути собою, намагаючись стати „зручними“ для інших.

          Господь нас створив унікальними. Кожен має особливу місію в цьому житті. Зрештою, ми якраз і особливі своєю справжністю і щирістю.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
          • Оціни

            [ratemypost]