Як часто ти заряджаєш свій мобільний?

Інші дописи автора

        Як часто ти заряджаєш свій мобільний?

        Як часто ти заряджаєш свій мобільний? Ні, серйозно. От просто цікаво. Особисто я роблю це раз на три дні. Моя подруга змушена підзаряджати батарею чи не щодня. Тобто хтось заряджає його частіше, хтось рідше. У когось узагалі немає такої потреби, бо у нього немає стільникового телефону (але таких людей надзвичайно мало зараз).

        Ти, мабуть, думаєш, що цей текст написав хтось божевільний :). Зовсім ні. Зараз ти все зрозумієш. Спробуй подивитися на цю ситуацію дещо по-новому. Чи не нагадує тобі потреба у підзарядці батареї мобільного телефону потребу підзарядки себе самого? Щось у цьому є… Доволі часто у людини наче «сідає батарейка», їй потрібно відновитися, знайти те джерело енергії, яке дасть силу йти далі. Таким джерелом відновлення для нас є Господь. Він є тим істинним та правдивим джерелом натхнення та сили. Він завжди готовий допомогти та скріпити нас духовно: «Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас» (Мт. 11, 28).

        Знаєш, така підзарядка значно важливіша, аніж підзарядка стільникового. То чому ж ми так часто забуваємо про це? Чому нас не насторожує «низький заряд акумулятора» і ми продовжуємо марнувати його, не шукаючи зарядного пристрою? Заходимо у соціальні мережі, граємо ігри на мобільному телефоні, слухаємо музику і робимо ще багато речей, які по своїй суті не є такими важливими та нагальними у той момент. Так само відбувається і з нашим внутрішнім станом. Ми є духовно виснаженими, але продовжуємо робити те, що ще більше виснажує нас.

        Ззовні може виглядати, що ми повні сил та енергії, однак не завжди це є показником наповненості зсередини. Мобільний телефон також ззовні залишається тим самим мобільним телефоном, коли його заряд батареї вичерпується. Коли натискаємо на кнопку телефону – він засвічується. Так ми можемо виявити низький заряд акумулятора. З нами відбувається щось подібне: ми відчуваємо порожнечу всередині, якщо звертаємося до Бога. Він дарує нам те світло, що відкриває очі.

        Тому бажаю, щоб у кожному вашому серці завжди було те світло, яке показує, що батарея виснажена і потребує підзарядки. Щоб ви завжди черпали силу та натхнення від перебування з Богом. І нехай у вас завжди буде 100% заряд енергії :)).

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора