Картина нашого життя

Інші дописи автора

        Картина нашого життя

        Стоячи біля вікна, спостерігаєш, як мороз своїм пензлем виводить різноманітні візерунки. Дух перехоплюють шедеври, які створює невидима рука. Ось тут перо павліна, а це ялинка, а цей візерунок нагадує хатинку з вікнами… Морозяне диво полонить думки і візерунки ніби оживають у твоїй уяві, творячи світ, захований у нашій підсвідомості.

        Омріяний світ віддзеркалює радість, любов і гармонію між усім живим. Він постає перед нами, мов картина, намальована різними тонами, що гармонійно доповнюють одні одних.
        Думками ти вже у цьому світі. Там, де нема війни, гордині, грошолюбства, ненависті, заздрості… а де панує любов і взаєморозуміння.

        Однак, повертаючись до реальності усвідомлюєш, що фарби на картині мовби хтось замінив. Між ними відсутня гармонія, вони не передають тепла, на полотні панує хаос. Від побаченого приходить відчай, депресія і полотно, на якому малюється картина, сповнюється ще одною сірою плямою. Від цього розпачу неможливо тримати кісточку, яка вислизає через переживання з рук. Здається, що ця картина життя так і залишиться у цьому жалюгідному стані. Смуток сковує душу, згасає іскорка жаги бути автором свого життя.

        Темні думки перериває морозяний вітер, який ривками стукає у вікно мов би хоче щось сказати. Стоячи біля вікна в поле зору попадають прекрасні візерунки, які намальовані на шклі невидимим Автором, яким є наш Бог. Від споглядання приходить усвідомлення, що в житті бракує руки Майстра.

        Якщо ж Господь створює такі шедеври у простих речах, то чи Він не може і картину мого життя зробити шедевром? А сірі плями відчаю перетворити у барвисті тони радості? Господи, віддаю моє життя прожите без Тебе, у Твої руки. Будь Автором мого життя. Наповни мене Собою.

        Зроби мене знаряддям у Твоїх руках і кріпи мене витривалістю, щоб інші, дивлячись на кінець мого життя, прославляли Тебе у своєму житті, а я Тебе у Царстві Небесному. Амінь.


        Відправлено з Швидкого записника

        Фото: volshebnyysunduk

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)