Життя – прекрасне

Інші дописи автора

        Життя – прекрасне

        Життя – прекрасне, але непросте. А що варто взяти до уваги, щоб не розчаровуватись у житті? От кілька думок.

        Перше – пам’ятай, що якщо ти прекрасна людина, то це не страхує від проблем з вибором стану чи проблем зі спілкуванням з ровесниками. Звичайно, що якщо добра людина і покликана до подружжя, то з часом буде мати пару; якщо професіонал, то матиме гарну роботу. Проте нема ідеальної людини- кожен має свої недоліки, тому треба шукати таких, що на твої хиби не зважатимуть. Щодо ровесників – врахуй чи вони поділяють твої інтереси й твою точку зору.

        Друге – пам’ятай, що домовлятися про якісь важливі справи варто зі знайомими, бо ти знаєш як та особа ставиться до роботи і впевнений, що не підставить. А домовлятися з незнайомцем за чиєюсь рекомендацією- ризиковано.

        Третє – пам’ятай про формацію, якщо хочеш духовного зростання. Святі мали свого сповідника. І тобі теж буде добре мати своїх сповідників- священиків, які знають твій характер та твою життєву ситуацію, тому можуть порадити, що корисне й важливе саме для тебе. І корисно буде мати свою парафію- ходити до одного храму, бути у молодіжній чи молитовній спільноті, співати у церковному хорі. Коли маєш формацію у духовному житті, то не розгубишся у питаннях, про які богослови дискутують.

        Життя – прекрасне. Не розчаровуйся – проблеми минають – додай трошки второпності.

         

         

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Захоплююсь журналістикою, церковним співом, люблю котів