Чи змінює це спосіб спілкування з іншими?

Інші дописи автора

        Чи змінює це спосіб спілкування з іншими?

        Ісуса запитали, яка з найголовніших Божих заповідей. Ісус відповів: “Люби Господа, Бога твого, всім серцем своїм, всією душею своєю, всім своїм розумом. Це велика і перша заповідь. І друга подібна їй: Люби свого ближнього, як самого себе.”, – Матвія 22: 37-39

        Коли ми відчуваємо безумовну любов Бога до нас, любов, яку ми отримали як дар, а не через власні зусилля, у нас є модель того, як ми повинні любити інших. Любов Бога до нас повинна впливати на те, як ми любимо інших – як тих, хто знає Христа, так і тих, хто цього не робить.

           Люблячи інших віруючих

        Коли ви повірили в Ісуса Христа, ви стали дитиною Бога. Це означає, що ви стали частиною сім’ї Бога. Інший спосіб, яким Біблія посилається на це, – це тіло Христа або Церква.

        Бог хоче, щоб ми любили і піклувалися один про одного так само, як про люблячу сім’ю. Ми повинні допомагати один одному зростати в нашому розумінні Бога і наслідувати його. Коли ми робимо це, Божа любов проявляється для інших.

        “Нову заповідь даю вам, щоб ви любили один одного. Як і я вас полюбив, так і ви любіть один одного. Завдяки цьому всі люди пізнають, що ви мої учні, якщо маєте любов один до одного”, – Івана 13: 34-35

        Бог поставив вас у свою сім’ю, щоб дати так само, як і отримати. Ви повинні грати свою роль.

        “І зважаймо один на одного, заохочуючи до любові й до діл добрих; не залишаймо своїх сходин, як то в декого є звичай, а, навпаки, втішаймо себе, і то тим більше, що бачите, як зближається день.”, – Євреїв 10: 24-25

        Де ви можете знайти спільноту людей, які заохочуватимуть вас розвивати свої стосунки з Богом?

           Любити тих, хто ще не вірить

        Бог хоче, щоб і інші люди мали стосунки з Ним. Він любить їх! Одним із способів цього є те, що Його бачать і знають через наші слова і дії. Ми Його посли. Коли ми вирішили любити, люди бачать, що таке Бог, і це може зробити їх голодними, щоб пізнати Його.

        Завдяки силі Святого Духа Бог хоче поширювати Свою любов до інших через нас. Це може бути за допомогою добрих слів, служіння, обміну доброю новиною про те як пізнати Ісуса, відстоювати справедливість, прощати іншим, хто ображає вас, даючи щедро і багато іншого.

        Як ви сьогодні можете поширити Божу любов на когось?

           Моліться

        Ісусе, дякую Тобі за те, що Ти прощаєш мої гріхи і ставиш мене в Божу сім’ю. Я визнаю, що мені потрібні інші, щоб допомогти мені зрости у своїй вірі. Поведи мене до людей, які люблять Тебе і можуть допомогти мені зрозуміти більше про те, хто Ти і що Ти запланував для мене. Допоможи мені бути частиною твоєї родини. Проявляйся через мої слова і дії, щоб інші могли пізнати Тебе. Амінь.

        Переклад

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора