Книга Життя

Інші дописи автора

        Книга Життя

        Тримаючи у руках книгу, ти не усвідомлюєш, що ти тримаєш життя, яке вкладене у цю книгу. У кожній сторінці криється велика праця автора. Через кожну букву він хоче щось промовити до нас. Очі жадібно ковтають кожне слово, яке переходить через наш розум і осідає в нашому серці. І не тільки осідає, але й приносить свої плоди. Бувають і такі моменти, що ти не можеш зрозуміти замислу автора, однак довіряєш йому.

        Так і Слово Боже у Святому Письмі, записане для кожного з нас. Воно є живе і діяльне. Воно просвічує нашу душу. Сам Автор, під час читання, сходить зі сторінок і перебуває разом з нами. Його присутність пробуджує у нашому серці Любов до життя, Любов до себе, до ближніх, адже Він є Автором нашого життя. Він хоче писати на сторінках нашої книги не чорнилом, а Своєю Любов’ю, Своїм Духом. Він хоче наповняти наше серце своїми дарами. Він хоче, щоб ми відчули Його Любов і передавали її іншим.


        Однак, ми дуже часто не дозволяємо Йому писати на сторінках нашого життя, ми випереджуємо Його і пишемо чорнилом земних міркувань, бажань та пристрастей. І ми свідомі того, що на одній сторінці не може бути два різні тексти, бо тоді цілий зміст буде виглядати безглуздий. Добре, коли усвідомлення цього приходить до нас і ми приймаємо його з покорою в серці. Коли ми це розуміємо, ми перечитуємо наші сторінки написані чорнилом і розуміємо, що ми не на тій дорозі, що ми є поганими авторами і потребуємо ще багато вчитися і вправлятися у творенні прекрасного. Ми шукаємо Вчителя. Того хто б тримав нас за руку і вчив виводити перші літери, пізніше слова, речення нашого життя. Тільки під Його керівництвом ми можемо написати успішну книгу нашого життя.

        Що ж робити зі старими сторінками? Переписати? Перекреслити? Вирвати сторінки? Спалити? Залишити так як є і час від часу перечитувати і повертатися до своїх упадків? Ні! Той, Хто дає Життя, Він має владу і над минулим. Він прощає у Покаянні все. Коли ми, після покаяння, будемо перегортати сторінки у зворотньому напрямку, то ми більше не будемо бачити чорнильних плям, бо кожна з них є змита дорогоцінною Кров’ю Христа. За наші гріхи вже заплачено, ми викуплені високою цінною. Викуплені, щоб не бути більше невільниками гріха, але щоб жити в Ласці Божій і бути правдивими дітьми Божими.


        Тепер кожна сторінка нашого життя промовляє до нас, що моя Любов Безмежна, Я воскресив тебе із гріха до Життя зі мною, яке не закінчується під час земного перебування, а продовжується у вічності.
        Не біймося, взяти книгу нашого життя і повернутися до перших сторінок. Не біймося, визнати наші провини! Не біймося, відкрити Йому серце! Не біймося, запросити Ісуса в наше життя! Не біймося, нашу руку вложити у Його всемогучу долоню, якою створений Всесвіт, і слухати Його Голосу, виконувати Його волю. Правдиве щастя є тільки тоді, коли наша рука у Його Руці. Тільки так ми можемо творити рай на землі. І пам’ятаймо, що без Нього наше життя є пеклом!

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)