Декілька порад від св. Івана Золотоустого для тих, хто береться за якусь справу

Інші дописи автора

        Декілька порад від св. Івана Золотоустого для тих, хто береться за якусь справу

        Декілька порад від св. Івана Золотоустого для тих, хто береться за якусь справу💡 З розважань на Святе Письмо від Журналу Скинія

        🔴 Помолися до Господа, якщо берешся за якусь справу.

        🔴 Хочеш щось промовити? Зроби це пріоритетом. Тому-то ми й у своїх посланнях ставимо спереду ім’я Боже. Там, де є це ім’я, там усе складається добре.

        🔴 Якщо іменами консулів запечатують грамоти, то тим вагоміше й ім’я Христа.

        🔴 Чи ти їси? Дякуй Богові з наміром робити те саме й надалі.

        🔴 Йдеш у публічний простір? Те саме роби. Нехай не буде нічого світського, нічого житейського, – все чини в ім’я Боже, і все в тебе складеться якнайкраще.

        🔴 Все закарбоване Господнім іменем матиме добрі результати. Якщо воно проганяє демонів, лікує хвороби, то тим більше сприяє виконанню справ.

        🔖 Текст взято з щоденних роздумів над Словом Божим від Скинії. Підписуйтесь!
        Вайбер – https://bit.ly/2LXxbDC Телеграм – https://t.me/skynia_biblia !

        Аудіо коментар на Святе Письмо на SoundCloud

        Facebook сторінка Скинії

        English version

        Про Журнал Скинія

        Мета Скинії — надати християнські духовні орієнтири в сучасному світі та допомогти людині пізнавати Бога через Святе Письмо.

        Саме тому значну частину журналу займають щоденні роздуми над Словом Божим — біблійними читаннями за літургійним календарем УГКЦ. Ці роздуми є плодом особистої молитви їх авторів — священиків, монахинь, мирян, які так само прагнуть жити у ритмі життя УГКЦ, намагаються знайти відповіді на актуальні запитання сьогодення. Окрім того, в Скинії є низка цікавих статей і розмов на окремо вибрану тему.

        Скинія може стати добрим помічником для тих, хто хоче поглиблювати своє духовне життя і глибше розуміти актуальні питання віри. І неважливо, який у Вас життєвий досвід, стан чи місія в Церкві — адже для всіх важливо тримати живий контакт з Богом. Якщо Ви — та людина, яка хоче жити Словом Божим і відкрити для Нього своє серце, то ми радо долучимо Вас до громади наших читачів! Можливо, ви знаєте когось, кому це видання стало би у пригоді або відповідаєте за якесь братство, рух, парафіальну спільноту, живете в монастирі чи виконуєте душпастирський уряд священика — поділіться звісткою про Скинію з іншими, запропонуйте і їм цю допомогу на шляху духовного зростання!

        Джерело: Facebook сторінка Скинії

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 5 / 5. Vote count: 1

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Волонтер Патріаршої Комісії у справах Молоді УГКЦ (Календар ДивенСвіт, Спільноти УГКЦ). Програміст, захоплюється графічним дизайном та перекладом з англійської. З 2011 бере участь у щотижневих зустрічах біблійного кола та займається перекладом біблійних коментарів. Учасник Літньої Біблійної Школи УКУ в 2018 та 2019 роках.