Під час нападу демонів св. Фаустина Ковальська молилася до свого ангела-охоронця

Інші дописи автора

        Під час нападу демонів св. Фаустина Ковальська молилася до свого ангела-охоронця

        Сатанинським силам не подобалося, що св. Фаустина спонукала інших прийняти милосердя Боже.

        Починаючи від Едемського Cаду, Сатана несамовитий у своїх діях, прагнучи зірвати божественні плани Бога. Коли він чує, що хтось робить добро у світі, забирає душі з його рук, це доводить його до люті.

        Так було зі св. Фаустиною Ковальською, польською монахинею, яка жила на початку 20го століття. Вона часто отримувала приватні одкровення від Ісуса, який наказував їй поширювати звістку Божого Милосердя у світі. Це послання зосереджувалося на безмежній любові та милосерді Бога, який готовий прийняти навіть найзапекліших грішників назад у свою отару.

        Сатана був незадоволений, і він послав безліч демонів, щоб налякати її, сподіваючись, що вона відмовиться від місії, яку їй довірив Бог. Про це вона пише у своєму Щоденнику.

        Коли я зробила кілька кроків, велика кількість демонів перегородила мені дорогу. Мені погрожували страшними тортурами, було чутно голоси: «Вона поцупила все, над чим ми працювали стільки років!» Коли я запитала їх: «Звідки вас так багато?» злі форми відповіли: «З людських сердець; припини нас мучити!»

        Свята Фаустина не відступала, а молилася до свого ангела-охоронця.

        Побачивши їхню велику ненависть до мене, я негайно попросила допомоги в мого ангела-охоронця, і враз з’явився світлий та сяючий образ мого ангела-охоронця і сказав мені: «Не бійся, наречено Господа мого; без Його дозволу ці духи не заподіють тобі шкоди». Відразу злі духи зникли, а вірний ангел-охоронець супроводжував мене видимим чином аж до самого дому. Вигляд його був скромний і миролюбний, а з чола іскрилося полум’я вогню.

        Це була не остання зустріч св. Фаустини з демонами, і кожного разу вона молилася до свого ангела-охоронця, який згодом їх проганяв.

        Католицька віра стверджує, що ангели були призначені для кожної людини, щоб захистити її від будь-якого духовного нападу та вести її ближче до Неба. Вони завжди готові прийти нам на допомогу, але вважається, що про це їх потрібно просити. Ось чому Церква заохочує розвивати тісні стосунки зі своїм ангелом-охоронцем, часто звертаючись до нього у скрутну хвилину.

        Будемо навчатися з прикладу св. Фаустини, та щодня молитися до свого ангела-охоронця, просячи його допомоги, особливо під час спокус чи духовних атак.

        Автор: Philip Kosloski
        Джерело: aleteia.org
        Переклад з англійської: Максим Гонтар
        Ілюстрація: Magis Center, St. Faustina – Divine Mercy

        Приєднуйтесь до нас у Телеграм та Вайбер і отримуйте раз на тиждень дайджест найпопулярніших дописів!

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Волонтер Патріаршої Комісії у справах Молоді УГКЦ (Календар ДивенСвіт, Спільноти УГКЦ). Програміст, захоплюється графічним дизайном та перекладом з англійської. З 2011 бере участь у щотижневих зустрічах біблійного кола та займається перекладом біблійних коментарів. Учасник Літньої Біблійної Школи УКУ в 2018 та 2019 роках.