IIІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков. Повна програма

Читай також

  • У Стрию відбувся Молодіжний Форум «Два роки стійкості, змужніння та незламності»
  • У Зарваниці пройшов четвертий модуль навчальної програми МАПа-громади
  • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
        • IIІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков. Повна програма

          8-10 жовтня 2021 року в Києві відбудеться IIІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков. Організовує цей захід Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом із Комісією душпастирства молоді РКЦ.

          Особливість цього Форуму в тому, що Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ та Комісія у справах душпастирства молоді РКЦ об’єднали зусилля, щоб зустрітися в Києві. І це справді історична подія, яка, сподіваюся, стане поштовхом до зустрічі молоді з інших релігійних спільнот і конфесій, ― зазначив співорганізатор заходу, секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак. ― Відкриття Форуму відбудеться спільною молитвою в Софії Київській. Цей Форум розкриє тему суспільної відповідальності християнина, який бере на себе відповідальність і показує напрям цих процесів. На першій панельній дискусії «Чесні та успішні громадяни: адвокація прав молоді» ми говоритимемо про молодь і її права ― в суспільстві, державі та церкві, а також про відповідальність. Друга панельна дискусія «Добрі християни та чесні громадяни» стосуватиметься цінностей подружжя, родин.

          А вже 22-24 жовтня 2021 р., як повідомив Орест Гевак, у Києві планують провести Міжконфесійний Форум Відповідальних Людей, у якому візьмуть участь молоді люди з різних конфесій, християнських організацій, представники влади, бізнесу та громадських організацій.

          Дякуємо за партнерство Міністерству молоді та спорту України. Департаменту молоді та спорту м. Києва, Всеукраїнському молодіжному центру, особливо iHUB .

          Дякуємо інформаційним партнерам ― ДивенСвіт та Credo

           

          Читай також

        • У Стрию відбувся Молодіжний Форум «Два роки стійкості, змужніння та незламності»
        • У Зарваниці пройшов четвертий модуль навчальної програми МАПа-громади
        • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"