Зцілений від раку мусульманин навернувся в християнство

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Зцілений від раку мусульманин навернувся в християнство

          Корінний мусульманин навернувся до Христа, дивним чином зцілившись від раку

          Санджай віддав своє життя Ісусу і тепер проповідує Євангеліє тим, кого зустрічає, незважаючи на жорстокі переслідування. З моменту навернення він привів до віри сотні людей і заснував більше 50 домашніх церков в мусульманському місті.

          Шлях Санджая почався ще коли він був в лікарні Калькутти і проходив курс хіміотерапії: «Я плакав. До мене ввесь час поверталося одне ім’я, в яке я не хотів вірити – це було ім’я Ісус, – розповідає Санджай. – Я був такий слабкий. Тому я просто молився й благав Його: Ти зцілиш мене?»

          Поступово Санджай став відчувати себе краще. Знаючи, що щось змінилося, він пішов на обстеження і лікарі з  подивом повідомили йому, що у нього більше немає раку. Він був абсолютно здоровий: «Тільки Ісус міг врятувати моє життя», – стверджує Санджай. Після цього усвідомлення він прийняв Христа і охрестився.

          Західна Бенгалія, де проживає Санджай, є одним з найбільш далеких від Євангелія місць на планеті. Коли він почав проповідувати, його прийняли не зовсім добре: «Моя сім’я вигнала мене. Вони сказали, що не хочуть мати нічого спільного з тим, хто вірить в Ісуса. Інші люди одного разу увірвалися в мій кабінет в лікарні, де я працюю лікарем і куди зазвичай приходять пацієнти. Проти мене організовувались змови», – розповідає Санджай.

          За його словами, Бог надприродним чином захищає його під час проповідей. Він також знайшов в собі силу пробачити всіх, хто його переслідує. Люди, які нападали на нього, дивним чином сьогодні приходять до нього за медичною допомогою.

          «Люди, які переслідували мене, тепер кажуть, що чим більше вони утискають мене, тим більше я проповідую. І це так і є. Вони просто втомилися гнатися за мною, – каже Санджай, – Крім Ісуса немає життя. Я горю бажанням розповісти всім, що Він зробив для мене. Кожен день я хочу прожити для мого Господа. Будь ласка, моліться за мене, щоб я міг робити більше задля Христа», – зазначив він.

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.