Біблійні зустрічі для дівчат у новому і цікавому форматі

Читай також

  • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
  • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
  • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
        • Біблійні зустрічі для дівчат у новому і цікавому форматі

          Молоді дівчата з міста Самбора (Україна) та м.Саскатун (Канада) об’єднались під час пандемії, щоб разом зростати духовно та будувати чудову спільноту в лоні нашої Церкви.

          Ми зустрічаємося на платформі zoom, читаємо Святе Письмо, роздумуємо над Божим Словом, пізнаємо Апостольське напоумлення Папи Франциска про молодь «Christus Vivit» (Христос Живий), та обговорюємо його в світлі прочитаного Євангельського послання, ділимося своїми переживаннями та спільно молимось. Мова зустрічей – англійська. До спільноти запрошуємо дівчат віком 15+. Пишіть!

          Вікторія Марко, голова Молодіжної комісії Української Греко-Католицької Єпархії міста Саскатун, Канада

          Ці Біблійні зустрічі створили спільноту молодих людей в часі пандемії. Ця спільнота сприяє поглибленню нашої віри, відкриває наше серце на Слово Боже, допомагає розділяти наші прагнення та турботи один з одним. Я насправді вдячна за час, який проводжу з цими дівчатами. Під час наших зустрічей я глибше єднаюсь з нашою Церквою у цілому світі; ми разом читаємо, роздумуємо, молимося, вчимося і підтримуємо один одних, хоча і є з різних країн.

          Олена Сімко, м.Саскатун (Канада)

          Ці Біблійні читання є дещо новим заняттям для мене. Вони допомогли мені не лише пізнати Бога, а й саму себе. Я знайшла нових друзів і зараз можу сказати, що ми є сім’єю. Ми розуміємо і підтримуємо один одного, розмовляємо і сміємося, але найважливіше – ми вчимося слухати Бога. Я дуже вдячна, що отримала цю можливість – бути частинкою цієї групи. Час, проведений там, є безцінним.

          Оксана Зрем’як, м.Самбір (Україна)

          Як молода людина, котра хоче мати відповіді на кожне питання, яке починається з «Чому», я усвідомила, що Біблія знає все. На Біблійних зустрічах, я ділюсь власним розумінням біблійних історій, прислухаюсь до думок інших людей і усвідомлюю справжнє значення кожного слова Святої Книги. Ісусова історія – те, що дозволило мені будувати власну історію, і це надзвичайно прекрасно нарешті розуміти це. Уривки з Christus Vivit (Папське послання до молоді) також змінили моє ставлення до багатьох речей, до речей які здавались мені не достойними уваги. Я жила, намагаючись виправдати неправильні очікування, не усвідомлюючи, що я по трохи стаю фотокопією, а Бог ж створив мене унікальною людиною, з особливою метою в спільноті і у світі. Моя духовність піднімається на інший рівень після кожного обговорення, і коли це стається, все в моєму житті здобуває величніше значення і унікальнішу ціну. Не можливо описати словами, наскільки сильно ці Біблійні зустрічі впливають на зцілення моєї душі. Надзвичайно вдячна.

          Анна Марко, м.Саскатун (Канада)

          Ці Біблійні читання для мене є чудовою нагодою поговорити про Бога, почитати Святе Письмо і роздумати над Ісусовими словами разом з іншими людьми, які стали мені близькими. Деяких з них я знаю давно, з іншими я познайомилась на наших онлайн зустрічах.

          Під час наших розмов ми можемо ділитись нашими думками і переживаннями, ми вчимося вирішувати наші проблеми в християнський спосіб і молимось один за одного. Обговорюючи деякі уривки зі Святого Письма, ми роздумуємо над тим, що саме Ісус хоче сказати нам цими словами, і яке відношення вони мають до нашого теперішнього життя.

          Я дуже рада, що у мене з’явилась така можливість долучитись до Біблійних читань, де я можу поспілкуватись з однодумцями, отримати підтримку, любов і стати ближчою до Бога.

          Іра Хавула, м.Самбір (Україна)

           

          Читай також

        • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
        • Отець-доктор Мартин Хомів: Я пам’ятаю слова, які я чув з уст Патріарха: «Вчися! Люби Бога і Україну».
        • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"