Любов без кордонів

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Любов без кордонів

          “З ним були дванадцять і деякі жінки, що були оздоровлені ним від злих духів і недуг” (Лк 8, 1-3).

          Ісус завжди мав біля себе багато слухачів, бо проповідував любов Бога словами та ділами. Усе своє земне життя Ісус Христос ніс людям Добру Новину, розповідаючи про те, що Бог є з ними і Царство Боже наблизилося. Ця Добра Новина настільки поширилася, що сьогодні маємо понад мільярд християн.

          Кожен свідомий християнин хоче бачити Ісуса і Його любов у житті завжди і всюди. Покликанням кожного з нас є нести цю Добру Новину всюди, де б ми не перебували. Бо немає обставин, ситуацій чи осіб, де б не відчувалася потреба Бога і Його любові. Христос хоче, щоб ми також іншим об’являли Божу любов. Вірувати і прославляти Ісуса – означає ділитися з людьми особистим пізнанням Божої любові, інших провадити до Бога.

          Деякі чуда Христа завершилися тим, що оздоровлені розповідали людям про любов, яку Бог об’явив їм. Божа любов настільки велика, що її не можна затримати, замкнути в собі. Хто глибоко пережив дар безмежної Божої любові, той старатиметься, щоб інші пізнали велике щастя з Ісусом Христом.

          Усюди й повсякчас Бог сподівається, що ми будемо свідками Доброї Новини – любові Ісуса. Він упевнений в тобі та мені, вірить, що ми зможемо це зробити, й очікує цього від кожного з нас.

          Отець Михайло ЧИЖОВИЧ

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.