Пару думок про молитву

Читай також

  • ІКОНИ – ідолопоклонство? Чому ми їх почитаємо?
  • Принаймні жінок, медиків, священнослужителів: Глава УГКЦ закликав до обміну полонених «всіх на всіх» напередодні Пасхи
  • «ЕКОцид, як і ракети, нас щоденно вбивають!»
        • Пару думок про молитву

          Сьогодні зранку прочитала у когось на сторінці потужну молитву, яка мене просто прошила наскрізь. Нижче подам повний текст, вже вдруге.

          Але спочатку пару думок.

          1.Важливо є, звертаючись до Бога, просити конкретні речі. Не просто щастяздоровля.

          2. До Бога можна кричати, волати, благати.

          3. Коли нам 50+, а ми далі кажемо “Бозя”, “Боженька” чи інші сюсіпусі, це означає, що наша душа ще не виросла з памперсів.

          4. Поцікавмося, що таке архангели, начала, сили і власті. Що таке духи злоби в небесних просторах, полуденний біс, та ін. цікаві речі. Під час Хрестин священник виганяє цих духів.

          5. Наші ангели хоронителі і пальцем не кивнуть без нашого прохання-наказу. Вони – післанці.

          6. Тому не втомлюймося просити, наказувати, посилати, іменем Божим виганяти, забороняти, навіть заклинати ( не проклинати)), зав’язувати і розв’язувати.

          7. Плюс молитва має бути підкріплена дією. Добрими анонімними справами.

          Саме такою є ця молитва. Потужною. Образною. Дієвою. Не знаю, хто автор…

          Отче Небесний в ім’я Ісуса Христа,  я прошу в Тебе пробачення за свої дії і дії моїх батьків і предків в тих місцях, де ми розділяли Твій стіл із безплідними вчинками темряви.

          Також просимо пробачення, що наші батьки, наші предки і можливо ми викликали духів, а саме духів війни, розрухи і розколу, страху та інших духів.

          Ми просимо в Тебе пробачення, взиваємо до Твого Милосердя.

          Ми каємося і просимо Тебе –  зв’яжи всякого духа війни, духа смерті, передчасної смерті, руйнації, розрухи, пекла і муки, болю, страху, страху смерті, паніки, навіювання, неспокою!

          В ім’я Ісуса Христа нашого Господа ми наказуємо цим духам: геть з нашої сім’ї! Геть з наших церков!

          Геть з нашої землі України!

          Йдіть до Стіп Ісуса і не повертайтесь ніколи! Господи, Ти сказав, що даєш особливу владу тим, які увірували в Тебе!

          Ти даєш привілегію і захист!

          Сьогодні у вірі, владою, яку Ти нам дав, ми наступаємо на голови зміїв і скорпіонів, які наступають на нашу землю Україну!

          І ми призиваємо ангелів і призиваємо Твій Святий Вогонь на всі сфери нашого життя, на рубіж України, на духовні і матеріальні сфери, щоб ворог не міг заволодіти ними, жодним ресурсом України.

          Ми призиваємо Вогонь Духа Святого в ім’я Ісуса Христа!

          Владою, яку Ти нам дав, ми зрікаємося всякого страху, паніки і навіювання, бо щоби не випили або не вдихнули отруйне або не з’їли, нам нічого не зашкодить!

          Ми даємо абсолютну владу у Божі руки віднині і назавжди, ми беремо відповідальність за своє життя і довіряємо себе у Твої руки!

          Ми поклоняємося Тобі і приклоняємо коліно наше перед Твоїм Святим іменем! Сьогодні у вірі, я і моя Україна переходимо від прокляття в Благословіння Авраама, від смерті в життя вічне!

          І те, що для ворога є смертю, для нас є перехід в землю обітовану! Як Мойсей вів свій народ і підняв жезл Аарона, так я у вірі піднімаю жезл моєї віри і жезл голосу дитини Божої, і те, що для ворога є смертю, смерть не зайде в наш дім, віднині і назавжди!

          Я призиваю ангелів помазати двері наших домівок Кров’ю Агнця, яким є Ісус Христос, всі виходи і входи в землю України !

          І ангел смерті не зайде в Україну, бо тут Слава Господня і поклонники і діти Божі! Віднині і назавжди смерть немає влади над нашим домом, над нашою Україною, віднині і назавжди!  Амінь.

          На фото – старезний храм в Шарлеруа, який попав під планову руйнацію, як аварійний, але ескаватори поламали собі зуби. Міцний був храм…

          Іванка Димид

          Читай також

        • ІКОНИ – ідолопоклонство? Чому ми їх почитаємо?
        • Принаймні жінок, медиків, священнослужителів: Глава УГКЦ закликав до обміну полонених «всіх на всіх» напередодні Пасхи
        • «ЕКОцид, як і ракети, нас щоденно вбивають!»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.